Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČEV MENADŽER:

Cibona je kriva za odlazak Zupca! Nije mu mogla osigurati 2.000 eura mjesečno

Ivica Zubac
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
07.01.2016.
u 22:34

"Uza sve poštovanje teške financijske situacije, ne postoji klub koji ne može osigurati 2.000 eura s nagoviještenih 650.000 dolara odštete pri transferu u NBA! Ili ipak postoji...", poručio je Ražnatović

Ivica Zubac podigao je puno prašine prelaskom iz Cibone u Cedevitu, a njegov menadžer Miodrag Ražnatović je na društvenim mrežama ponudio svoju stranu priče.

"Kada klub igraču ne plati tri mjeseca plaću koja iznosi 2.000 eura i u dvije utakmice mu dodijeli ukupno dvije minute i 40 sekundi, jasno je da ga klub ne cijeni i da mora otići. Stoga je u ponedjeljak, 4. siječnja, raskinuo ugovor u 20.00 sati, slanjem dopisa u skladu s ugovorom. Sljedećeg dana Cibona je isplatila sva dugovanja", napisao je Ražnatović na Twitteru i dodao:

– Nakon raskida ugovora, igrač je dugo vagao između dvije ponude iz španjolske lige i Cedevite i opredijelio se za hrvatsku momčad zbog sedam utakmica u Euroligi! Apsolutno nijedan klub nije bio upoznat s raskidom ugovora, niti je bilo tko utjecao na igrača da se odluči za potez koji mu je teško pao! – navodi Ražnatović koji je za sve okrivio ljude iz Cibone.

– Najzaslužniji za ovakav rasplet su ljudi koji nisu mogli osigurati igraču dvije tisuće eura mjesečno, ne shvaćajući o kakvom se potencijalu radi – smatra Ražnatović te dodaje:

– Uza sve poštovanje teške financijske situacije, ne postoji klub koji ne može osigurati 2.000 eura sa nagoviještenih 650.000 dolara odštete pri transferu u NBA! Ili ipak postoji... S druge strane, Zubac nema mogućnost normalno živjeti ako od kolovoza do siječnja primi 2.000 eura ili 400 eura mjesečno!

>> Ivici Zupcu podmirili smo sve obveze, kašnjenje plaće nije razlog raskida

Komentara 6

SV
svitilnik
23:47 07.01.2016.

Ražnatoviću ti si u potpunom pravu ali odj.bi iz hrvatske košarke. Ti i tvoji nemate pravo nama Hrvatima govoriti što nije ili je dobro u hrvatskoj košarci. Dosta ste nam zla učinili a to će mo vam naplatiti, višestruko

SV
svitilnik
00:29 08.01.2016.

Samo se makni iz hrvatske košarke jer ako te vidim blizu mojega djeteta letit će i sjedalice i sve što mi se nađe pri ruci. Samo s makni. Tebi u Hrvatskoj nije mjesto

IT
i-tomic
08:14 08.01.2016.

Koja ste vi bagra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije