Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči UFC spektakla
Povratak na članak

Miočića razljutio Cormierov komentar: Ne razumijem zašto je to rekao

Cormier i Miočić će se sudariti u oktogonu po drugi put 17. kolovoza u glavnoj borbi UFC-a 241 u Anaheimu

Komentari 1

AN
Andreeejjj
20:19 21.07.2019.

Daj Bože da Stipe POBJEDI ali...čudi me da nezna pričati ništa HRVATSKI, pa mama i tata su mu Hrvati. Uostalom, Amerima nije zanimljiv Stipe koji 24h priča o vatrogascima, poslu, normalnim stvarima, koje ne zanimaju ljude. Ljudi nažalost danas, volee i žele krv, znoj, povrede, gluposti, itd ali sve to donosi ogroman novac i gledanost, zato im Stipe nije NI MALO ZANIMLJIV. Najbolji primjer vam je Mc Gregor, koji je postao zbog gluposti i dugog jezika MILJARDER!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.