Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 220

Miočić potvrdio borbu: Blistao je protiv Overeema, odličan je borac

Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
08.12.2017.
u 14:50

Da, borim se protiv Francisa Ngannoua, ali ne znam kada će UFC to najaviti, kaže Stipe.

Stipe Miočić potvrdio je da će se boriti protiv sada već prvog izazivača Francisa Ngannoua. Nakon što je više portala u četvrtak objavilo da je UFC uspio dogovoriti dvoboj između Miočića i Ngannoua na UFC-u 220 u Bostonu, Stipe je i sam u razgovoru za News-herald potvrdio vijest. Prije nego što je ona postala službena od strane UFC-a…

“Da, borim se protiv Francisa Ngannoua, ali ne znam kada će UFC to najaviti. Ngannou je izgledao sjajno u svojoj posljednjoj borbi protiv Alistaira Overeema. Jako mi se sviđa ovaj match up za mene”, potvrdio je Stipe u kratkoj izjavi, prenosi Fight Site.

Stipe u profesionalnoj karijeri ima 17 pobjeda i 2 poraza te trenutačno plovi na pet uzastopnih slavlja. Još ga samo jedna pobjeda dijeli od rekordnog najvećeg broja obrana naslova (3) u elitnoj promociji teške kategorije. U posljednja dva nasatupa je svladao Alistaira Overeema i Juniora dos Santosa, a prije toga je pojas osvojio pobijedivši Fabricija Werduma.

Stipe Miočić
1/8


Ngannou je slavljem na UFC-u 218 protiv Alistaira Overeema zapečatio svoju poziciju prvog izazivača. U UFC-u ima šest nastupa i šest pobjeda prekidom. Sve mečeve osim onoga na Fight Night priredbi u Zagrebu je finiširao u prvoj rundi. Trenutačno je na profesionalnih 11-1.

Analitičari smatraju da se radi o jednom od najvećih teškaških “match upova” u povijesti UFC-a, a svakako jednim od najvećih UFC mečeva u 2018. godini.

Komentara 1

GU
General_U
20:27 08.12.2017.

sritno stipe,tribat će ti dosta sriće uz tvoju vještinu...opasan je ovaj garonja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije