Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA U SRPNJU

Miočić odmah odgovorio Jonesu: Prebit ću te, spreman sam

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
05.03.2023.
u 08:51

- Nemam što puno reći, vidimo se u srpnju. Ne moram posebno trenirati, radit ću sve kao i inače i prebiti ga - rekao je Miočić

Jedan od najvećih boraca svih vremena Jon Jones novi je prvak UFC-ove teške kategorije. Bones je nakon tri godine pauze na UFC 285 priredbi stigao do još jedne velike pobjede. U prepunoj T-Mobile Areni u Las Vegasu je nakon samo dvije minute giljotinom svladao Francuza Ciryla Ganea.

Jones je nakon meča prozvao Stipu Miočića koji će biti njegov idući protivnik.

– Želim Miočića, dajmo fanovima ono što oni žele. Spreman sam za tu borbu i želim je na ljeto. Stipe, ti si najveći teškaš svih vremena i to je ono što želim. Nadam se da si spreman, jako želim taj meč.

Na reakciju Stipe nije trebalo dugo čekati. 

- Nemam što puno reći, vidimo se u srpnju. Ne moram posebno trenirati, radit ću sve kao i inače i prebiti ga - rekao je Miočić i dodao:

- Rekli su mi da će borba biti u srpnju i ja ću biti spreman. Hito sam se sada boriti, ali se to nije dogodilo. No, pričekat ću.

>> Karlo Ledinski o Skupštini Dinama

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar 15545
15545
09:19 05.03.2023.

Haha pa Jones ce ga razbiti gone nego Nganu!

Avatar Behemot
Behemot
14:51 05.03.2023.

Jon Jones mi je najantipatičniji borac, najprljaviji, osim rada laktovima uvijek udara po koljenima kako bi protivnike trajno ozlijedio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije