Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA OBJAVA

Miočić na udaru fanova zbog podrške YouTube zvijezdi: 'Ne mogu vjerovati da se prodao!'

Instagram
16.07.2021.
u 14:30

Woodley i Paul će se 28. kolovoza boriti po boksačkim pravilima, a za meč se YouTube zvijezda priprema očito i s Miočićem.

Jake Paul se probio kao influenser, zajedno s bratom Loganom, ali svoje carstvo gradi na podjeli - ili ga volite ili ga mrzite. Posebno otkako obojica koketiraju s borilačkim sportovima i u egzibicijama zarađuju u jednom "meču" koliko najbolji sportaši za cijelog života. A sad se u sve "upleo" i Stipe Miočić.

Naime, sudjelovao je u promotivnoj kampanji Jakea Paula, koji se u četvrtoj borbi karijere sučeljava s Tyroneom Woodleyjem. Dosad je pobijedio YouTubera AnEsonGiba, nekadašnjeg NBA igrača Natea Robinsona i MMA borca Bena Askrena.

Woodley i Paul će se 28. kolovoza boriti po boksačkim pravilima, a za meč se YouTube zvijezda priprema očito i s Miočićem. Koji je odlučio pomoći sugrađaninu barem u promotivnom smislu. Naime, obojica su iz Clevelanda.

Foto: Instagram

Nije tako nešto "sjelo" baš svima jer postoji stav da ovo što se događa s tim egzibicijama omalovažava sport. Ipak, drugi će reći da je na prodaju sve što ljudi žele platiti. No malo tko se mogao nadati da bi u taj "vlak" uskočio i Miočić.

- Ne mogu vjerovati da se i Stipe prodao - samo je jedan od mnogih komeNtara u tom smjeru.

Ali, kad se pogleda da je zarađivao oko milijun dolara dok je bio na vrhuncu, kao UFC-ov prvak, ne treba mu zamjeriti što možda želi zaraditi i nešto lakše "sa strane". A možda je uistinu samo riječ o kolegijalnosti.

Komentara 2

MI
Mi
08:38 17.07.2021.

Eto i Stipe je napravio nešto strašno..ajde bježi 'ko njemu što može zamjeriti 'on je prvenstveno čovjek 'skroman samozatajne.. oduvijek..i eto sad on promovira nekog..drama. Stipe ima koliko ja znam 4 pojasa..i dalje radi kao vatrogasac..pametnom dosta

LA
lajh1985
02:08 17.07.2021.

Pare su pare. Sto je u tome lose?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije