Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči uzvrata u UFC-u

Miočić: Možete biti sigurni, Cormiera ću poslati u mirovinu

10.07.2019.
u 18:26

Sad sam fokusiran na 17. kolovoza. Ne razmišljam o tome što slijedi kasnije, mislim samo na tu borbu. Imam nešto spremno za DC-a, vidjet ćete. Možete biti sigurni, poslat ću ga u mirovinu - kaže Miočić

Stipe Miočić nikad nije bio više motiviran nego sada. Predugo čekanje na revanš, zbog kojeg je barem imao priliku provoditi vrijeme s kćeri, priznaje, ubrizgalo mu je dodatnu dozu želje i volje pred revanš s teškaškim prvakom Danielom Cormierom.


– Sad sam fokusiran na 17. kolovoza. Ne razmišljam o tome što slijedi kasnije, mislim samo na tu borbu. Imam nešto spremno za DC-a, vidjet ćete. Možete biti sigurni, poslat ću ga u mirovinu.


UFC i Cormier mjesecima su izbjegavali bivšeg prvaka, a nakon čak 13 mjeseci zavrzlama Miočić će imati priliku vratiti pojas s kojim je bio najbolji u povijesti teškaša. Jedini je branio pojas tri puta.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Ključne riječi

Komentara 9

PI
pinkec
22:13 10.07.2019.

Idemo Stipe ponovo za titulu najboljega na svijetu!

ER
EroK
22:19 10.07.2019.

Stipe, svjetska klasa!

DU
Deleted user
19:03 10.07.2019.

Legendo.Hrvati su uz tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije