Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želja navijača

"Minotauro" Nogueira najpoželjniji sljedeći Cro Copov protivnik u UFC-u!

Cro Cop
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
21.04.2015.
u 17:20

Drugoplasirani u ovoj anketi je Roy "Big Country" Nelson sa 25 posto, a na trećem mjestu je Frank Mir

Mirko Filipović uspješno je krenuo u svoju "osvetničku UFC misiju". Ne samo uspješno, nego i prilično impresivno. Cro Cop protiv Gonzage ostvario je pobjedu prekidom te je, što je najbitnije, pokazao da se bez problema može nositi s mnogo mlađim protivnicima.

Znamo da je hrvatski borac potpisao ugovor na tri borbe s elitnom promocijom pa se postavlja pitanje "Tko je sljedeći?". Mirko se u UFC vratio isključivo zbog misije poravnavanja nekih starih računa pa je Fight Site u anketi postavljenoj prije nekoliko dana kao prijedloge stavio upravo borce protiv kojih se Cro Cop već borio – i izgubio.

Valja naglasiti kako je anketa skupila gotovo 4000 glasova, što je izuzetan broj i vrlo reprezentativan uzorak. Očekivano ili ne, najviše glasova skupio je Cro Copov stari znanac iz Pridea "Minotauro" Nogueira kojeg je odabralo čak 36 posto glasača. Mirko je u meču protiv Big Noga dominirao prvom rundom te je gotovo zaključio priču sjajnim high kickom, no od pobjede ga je dijelilo nekoliko sekundi. Izdržljivi Brazilac nekako je preživio i u drugoj rundi je čudesno izvukao polugu. Je li vrijeme za revanš?

Drugoplasirani u ovoj anketi je Roy "Big Country" Nelson sa 25 posto. U meč protiv Amerikanca (2011.) Mirko je ušao ozlijeđen (puknuta tetiva bicepsa) te je i sam poslije priznao da je taj dvoboj trebao otkazati. Na kraju je Nelson slavio prekidom te je nakon toga uslijedio razlaz s UFC-om.

Frank Mir izabran je kao treći najpoželjniji protivnik sa 18 posto glasova, a Brendan Schaub je četvrti sa 10 posto. Spomenimo da najmanje naših glasača želi sjajnog Marka Hunta (7 posto) za sljedećeg Cro Copova suparnika.

Dakako, odluku će donijeti čelnici UFC-a. Mi je s nestrpljenjem čekamo!

>>Gonzagi čak šest mjeseci suspenzije, Cro Copu 45 dana!

Komentara 1

CE
centirion
16:47 22.04.2015.

Mirko legenda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije