Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnje huligana

Ministricu pravosuđa u Srbiji čuvaju specijalci

'17.05.2010., Ministarstvo pravosudja, Zagreb - Ivan Simonovic, ministar pravosudja RH, i Snezana Malovic, ministrica pravde Republike Srbije, odrzali su radni sastanak, a ministrica Srbije potpisala
'Goran Stanzl/PIXSELL'
04.02.2011.
u 20:09

Zbog presude u slučaju Bricea Tatona. Četvorica napadača koja su skrivila smrt francuskog navijača osuđena su na zatvorske kazne od 30 do 35 godina

Srbijanskoj ministrici pravosuđa Snežani Malović stižu prijetnje zbog nedavne presude optuženima za ubojstvo francuskog navijača Bricea Tatona.

– Naviknula sam se na prijetnje, ali mora biti zaštićen svaki nositelj pravosudne dužnosti koji je pokazao stručnost i hrabrost osuditi sve one koji su pokušali urušiti osnovne društvene vrijednosti – kazala je Malović.

Četvorica optuženika za ubojstvo francuskog navijača u rujnu 2009. u Beogradu osuđena su na zatvorske kazne od 30 do 35 godina. Za teško ubojstvo na 35 godina osuđen je Đorđe Prelić koji se, kao i Dejan Puzigaća, koji je osuđen na 32 godine, nalazi u bijegu, dok su Ljubomiru Markoviću i Ivanu Grkoviću izrečene tridesetogodišnje zatvorske kazne.

Brice Taton, napadnut uoči utakmice Partizan - Toulouse, umro je u bolnici 12 dana nakon napada od posljedica teških ozljeda. Mediji u Beogradu prenijeli su kako je Snežana Malović zbog prijetnji promijenila mjesto prebivališta, te da je čuva elitna specijalna postrojba srbijanske vojske "Kobre", koja čuva i predsjednika Borisa Tadića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije