Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK PROTIV SLAVEN B.

Milović: Nastavit ćemo pobjeđivati i vršiti pritisak na Dinamo

Goran Milović
Marijan Sušenj/Pixsell
26.02.2014.
u 11:47

- Idemo iz utakmice u utakmicu. Blizu smo Dinama, ali ne bismo bili sigurni u prvo mjesto i da pobijedimo sve do kraja. No, dobro je da ih pratimo - kaže Maloča.

Mario Maloča i Goran Milović, prema svim ocjenama najbolji par stopera Hrvatske lige, doživjeli su punu satisfakciju nakon riječi trenera Lokomotive Tomislava Ivkovića. Zagrebački strateg odrešito je kazao da je Miloviću i Maloči mjesto u reprezentaciji.

- Lijepo je kad te protivnički trener hvali. Ne bih previše o reprezentaciji. Svima je san zaigrati na Svjetskom prvenstvu, ali ne želim se gurati, glupo je da ja govorim o tome - skromno će Maloča.

Hajdukov kapetan suvereno, kako i igra, drži stanje u svlačionici. Nema veze što plaće kasne, potresa nema. I taj odnos među igračima je jedna od tajni Hajdukovih odličnih rezultata.

- Jaka smo ekipa, družimo se i van terena. Dobro, plaće kasne, nije još tako loše - kaže Maloča.

Neće Hajdukovi igrači poput Osijekovih stati na centru kao prosvjed zbog plaća. Hajdukovi rezultati su super, rezultat uzdiže situaciju u Poljudu. Bijeli su blizu Dinama, pušu mu za vrat. Tri utakmice, tri pobjede.

- Idemo iz utakmice u utakmicu. Blizu smo Dinama, ali ne bismo bili sigurni u prvo mjesto i da pobijedimo sve do kraja. No, dobro je da ih pratimo - kaže Maloča.

Glavni Hajdukov uvjet je pobjeđivati. Splićani seriju kane nastaviti i u nedjelju kada u Poljud stiže Slaven Belupo s novim trenerom na klupi.

- Svi se u Poljud dolaze vaditi, očekujemo zatvorenu igru, znamo da je to stil trenera Elvisa Scorije. Na Poljudu se 90 posto momčad brani - rekao je Maloča.

Napravio je plan u mini ciklusu od tri utakmice. Slaven Belupo, pa gostovanja u Puli i Osijeku (tamo je Hajduk upisao jedina dva poraza ove sezone), pa derbi s Dinamom u Poljudu.

- Puno smo bolja momčad, iskusnija u odnosu na kraj kolovoza kada su se dogodili ti porazi. Hajduk će u Puli i Osijeku biti bolji nego što je bio. Idemo po devet bodova u naredne tri utakmice. Tome se nadamo, i onda s punim plijenom dočekati Dinamo pred 35 tisuća gledatelja - zaključio je Maloča.

Milović: Vršit ćemo pritisak na Dinamo

A Milović je pričao o tajni najboljeg stoperskog para lige.

- Odgovaramo jedan drugome, Mario je brz, osjećam se sigurniji u duelima s igračima, znam da će mi pokriti leđa, ulijevamo sigurnost. Međusobno se poštujemo, to je naš recept - kazao je Milović.

Od Hajduk je malo tko očekivao ovakve rezultate. Gotovo pola godine bijeli su bez poraza.

- Iznenadili smo javnost, ali ne i sebe. Znali smo naše mogućnosti, kvalitetu koji imamo. Radimo puno na treninzima, to je urodilo plodom. Znate koliko smo utakmica riješili u posljednjim minutama. Držimo korak s Dinamom, to nitko nije očekivao osim nas samih - rekao je Milović.

Hajduk se odvojio od Rijeke i Lokomotive. Donedavno su bijeli pratili njihove rezultate, tek pogledavali prema Dinamu. Sada je drugačije, Dinamo je ostao jedini pravi rival.

- Na kraju jesenskog dijela više smo gledali prema Rijeci, ali sada s ove tri pobjede gledamo prema Dinamu. Mi idemo pobjeđivati i vršiti pritisak na Dinamo - kaže Milović.

Iz Hrvatske lige otišao je Leon Benko, ponajbolji napadač, prvi strijelac, ali Milović ga ne vidi kao najtežeg rivala za čuvanje. Upro je prstom u Budimira iz Lokomotive i Beqiraja iz Dinama, a Maloča se složio s njim.

- Njih dvojica, svaki na svoj način, iznimno su nezgodni za čuvanje - zaključio je Milović. pravoj formi, to su dva najteža za čuvanje.

>> Maloča i Vršajević: Dinamova prednost je dostižna

Komentara 5

Avatar Pacov
Pacov
12:20 26.02.2014.

Ti si prvi koji vrsis pritisak na Dinamo,e moje hajduce 10 godina niste bili 1,spustite se malo na zemlju.

Avatar jure23
jure23
12:46 26.02.2014.

ha, ha koji likovi ovi hajdugovci, budite iskreni pa priznajte kada ste zadnji put vidjeli plaću,,,,

Avatar jure23
jure23
12:48 26.02.2014.

čudni su ovo novinarski putevi maršić stalno hvali i uzdiže hajdug, a dasović uvijek protiv dinama, zašto ni jedan ne piše o 127 000 000 duga ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije