Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi poziv u reprezentaciju

Milović: Čačić je vjerojatno vidio kako nismo primili gol 775 minuta

Goran Milović
Petar Glebov/PIXSELL
26.10.2015.
u 22:47

- Ovaj poziv doživljavam kao priznanje za svoje igre, ali i kao priznanje za učinak mojih suigrača

Ante Čačić danas je objavio popis igrača na koje računa za prijateljski susret protiv Rusije 17. studenog u Krasnodaru, a na njemu su dvojica igrača Hajduka. I dok je Lovre Kalinić već standardan, prvu priliku da dođe na reprezentativno okupljanje dobio je branič Goran Milović.

Naravno, bio je presretan, a za klupsku stranicu kratko se oglasio i osvrnuo na čast koja mu se ukazala.

- Ovaj poziv doživljavam kao priznanje za svoje igre, ali i kao priznanje za učinak mojih suigrača, cijele momčadi Hajduka koja je odigrala 775 minuta bez primljenog gola, rekao je Milović.

>>Čačić objavio popis i iznenadio: Bez Modrića i Kovačića na Ruse

Komentara 10

TH
than
00:09 27.10.2015.

Mozes ti to dozivjeti kako zelis, ali ces u toj utakmici pokazati koliko mozes ili ces jednostavno postati proslo svrseno vrijeme. Dobio si sansu i sada se pokazi.

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
23:30 26.10.2015.

hahaha vidjet cemo te protiv rijeke I dinama

DU
Deleted user
11:30 27.10.2015.

Miloviću,pa zar protiv Torcide ? Oni bojkotiraju reprezentaciju i pozivaju na bojkot a ti ćeš kontra njih,za močvaru i Mamićeva i Šukera? Što će ti reći Torcida i kum Ljubo? To neće izaći za dobro ?Ili ipak bojkot više ne vrijedi ?Mislim Hajduk je prvi i sad je sve "pošteno", daljnjeg !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije