Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MERCATO U OSIJEKU

Milijuni stižu u Gradski vrt pred kraj prijelaznog roka? Evo tko su glavne mete inozemnih klubova

U drugom kolu nove sezone HNL-a Lokomotiva je na stadionu u Kranj?evi?evoj pobijedila Osijek s 2:1
Luka Stanzl/PIXSELL
24.08.2022.
u 18:11

Glavni i odgovorni za sportsku politiku kluba, Nenad Bjelica, mogao bi imati uzbudljive posljednje dane transfer roka.

Bliži se kraj ljetnog prijelaznog roka, a moglo bi se ozbiljno zahuktati u redovima Osijeka, naš prvoligaš zasad nije doveo nijedno ozbiljnije pojačanje.

Tu dakako ne brojimo povratak Diona Drena Belje s posudbe koji zabija kao na traci i ima ponudu od Borussije Monchengladbach koja je vrijedna oko 3,7 milijuna eura. Glas Slavonije javlja da je Bjelica potvrdio kako će se uskoro dogoditi 'dva manja i dva veća transfera' ali nije precizirao o čemu je točno riječ.

Osim Belje kojega prate još i španjolski te talijanski klubovi, u izlogu za prodaju je Laszlo Kleinheisler, mađarski veznjak koji je ranije odbio mogućnost povratka u domovinu, odnosno Puškaš Akademiju. Vrlo blizu odlaska je Alen Grgić, za desnog braniča je ozbiljno zagrizla Rijeka, dok drugi desni bek Mato Miloš ima ponudu poljskog Lodza.

Turski Bešiktaš i Kasimpasa na radaru imaju stopera Danijela Lončara, navodno su za njega u klubu tražili 1.5 milijuna eura, tako da dogovor nije postignut, barem trenutno. Ivica Ivušić je također vruća roba, spominjao se odlazak u La Ligu, prema TM-u vrijedi 4.5 milijuna eura. 

Ostaje vidjeti kako će se riješiti situacija s Mihaelom Žaperom, čiji su odlazak u Schalke demantirali iz osječkog tabora. 

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Komentara 1

BU
Bubalamala
18:58 24.08.2022.

Ako taj momak nešto valja onda ga je sramota prodati za 3.5 miliuna !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije