Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA DINAMO?

Milijarder tvrdi: Istina je, sve smo dogovorili s Livakovićem

Dinamo remijem na Poljudu osvojio 24. naslov prvaka Hrvatske
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
26.05.2023.
u 13:14

- Vijest je istinita. Dogovorili smo se s Livakovićem i trenutačno nema problema. Međutim, ako bude problema, otići ću po Szczesnyja. Sigurno je da ćemo dovesti vrlo dobrog vratara - rekao je predsjednik Fenera, prenose turski mediji

Ništa još nije konačno, ali kako se približava prijelazni rok, sve je jasnije da će ovo ljeto biti burno što se tiče transfera. Zasad je puno toga u sferi nagađanja. U tome prednjače turski mediji koji već dulje vrijeme sele kapetana Dinama Dominika Livakovića. Već se pisalo da je za vratara plavih zainteresiran turski Fenerbahçe.

Turski velikan trenutačno je drugoplasirani i želi Livakovića. Navodnu prvotnu ponudu od pet milijuna eura plavi su odbili, a sad bi trebala doći nova po kojoj bi Dinamo, doduše uz neke bonuse, mogao dogurati od zarade od deset milijuna eura.

A turski mediji, među kojima je tamošnje izdanje CNN-a, prenose izjavu predsjednika kluba Alija Koça. Navode da je na jednoj večeri bliskim osobama izjavio sljedeće: 

- Vijest je istinita. Dogovorili smo se s Livakovićem i trenutačno nema problema. Međutim, ako bude problema, otići ću po Szczesnyja. Sigurno je da ćemo dovesti vrlo dobrog vratara.

Deset milijuna je i izlazna klauzula koju Livaković ima u ugovoru s Dinamom, koji istječe sljedeće godine, a za novi se s plavima nije dogovorio

Inače, obitelj Koç je najbogatija obitelj u Turskoj, a 2016. je njihovo bogatstvo procijenjeno na osam milijardi dolara. Bave se brojnim poslovima i zapošljavaju oko 90 tisuća ljudi. Biznismen Ali Koç "težak" je oko milijardu dolara, a predsjednik Fenera je od 2018. godine.
 

Komentara 1

BS
Blue_shirt
19:34 26.05.2023.

Ova slika gdje je sultan erdoan na zidu u "sephia" modu kao neki iz doba osmanskog carstva dovoljno govori. Livi bježi od tamo, Sjeverna Koreja je demokracija za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije