Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRADICIONALNA UTRKA

Milihram pobjednik 23. memorijala 'Tibor Šaramo'

Emil Milihram
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
26.12.2018.
u 14:16

Ukupna pobjeda na 48. štefanjsko-novogodišnjem spustu, na kojem je nastupilo 70-ak posada u kojima je veslalo 115 kajakaša i kanuista iz  BiH, Slovenije, Srbije i Hrvatske, pripala je 27-godišnjem Darku Saviću

Hrvatski reprezentativac u kanuu na divljim vodama Emil Milihram pobjednik je 23. memorijala "Tibor Šaramo" koji je u srijedu održan na rijeci Savi u sklopu tradicionalnog 48. štefanjsko-novogodišnjeg spusta kajakaša i kanuista.

Milihram je 12,5 kilometara dugu stazu, od Podsusedskog do Savskog mosta, po niskom vodostaju Save i po temperaturi od pet Celzijevih stupnjeva, preveslao za 43:22 minuta ispred svog klupskog kolege i prošlogodišnjeg pobjednika Tomislava Lapena iz KKK "Končar"sa 44:41, dok je treći bio njihov klupski kolega Tomislav Hohnjec sa 45:15. 

Bila je to četvrta pobjeda 36-godišnjeg Milihrama na memorijalnoj utrci koja se vozi u spomen na preminulog sportskog novinara i utemeljitelja ovog spusta Tibora Šaramoa i na kojoj je zadnji put slavio 2015. godine. Milihramu  je prigodnu sliku akrila na platnu, rad akademske slikarice Vlatke Bauer, uručila Astrid Šaramo, supruga Tibora Šaramoa.

Ukupna pobjeda na 48. štefanjsko-novogodišnjem spustu, na kojem je nastupilo 70-ak posada u kojima je veslalo 115 kajakaša i kanuista iz  BiH, Slovenije, Srbije i Hrvatske, pripala je 27-godišnjem Darku Saviću članu KKK "Vrbas" iz Banja Luke čije je pobjedničko vrijeme 40:41. Drugi je Anes Šundić, također iz banjalučkog "Vrbasa" (40:51), a treći je bio Maj Oštrbenk iz Čateža (40:57).

Bila je to četvrta pobjeda apsolventa Kineziološkom fakultetu u Banja Luci na Štefanjsko novogodišnjem spustu koji je kazao kako mu je ovo jedna od najdražih utrka i prava prigoda za testiranje forme pred novu sezonu natjecanja na divljim vodama. Saviću je pripao tradicionalni prijelazni pehar našeg jedinog dnevnog sportskog lista Sportskih novosti kojeg mu je uručio novinar SN Marino Pleić.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije