Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Milanski Inter čestitao Hrvatima Dan pobjede pa obrisao objavu!

Perišić i Brozović
Foto: Facebook
1/6
05.08.2017.
u 11:59

Milanski klub nerijetko je u Hrvatskoj posegnuo za igračkim pojačanjima.

Među onima koji su Hrvatima čestitali Dan pobjede i domovinske zahvalnosti bio je i velikan talijanskog nogometa - milanski Inter. No, objava je ubrzo obrisana.

Čestitka slavnog kluba nije čudila budući da crno-plavi imaju odlične odnose s Hrvatskom u kojoj su nerijetko posegnuli za igračkim pojačanjima.

Među najpoznatijim igračima koji su nastupali u crno-plavom dresu sigurno su Dario Šimić, Marko Livaja, Mateo Kovačić i Damir Brnčić, a trenutačno su članovi Interove momčadi reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

A baš je fotografiju njih dvojice Inter objavio na svojoj Facebook stranici uz spomenutu čestitku.

- Hvala svim braniteljima! - poručili su iz milanskog kluba.

No, nedugo nakon objave, čestitka je bez objašnjenja uklonjena s Interove Facebook stranice. Je li možda nakon njene objave bilo pritužbi sa srpske strane budući da su i igrači poput Djeana Stankovića i Siniše Mihajlovića ostavili dubok trag u milanskom klubu, još nije poznato. 

Komentara 16

JO
josip4
12:42 05.08.2017.

bravo za internet!!!

BE
beitsche
14:47 05.08.2017.

Zasto srbi ne kazu kako ih je slobo primio u beograd nakon bezanije. Nije im dao da udu u grad. Lazljive kukavice. Nista drugo.

Avatar Dameanu
Dameanu
15:29 05.08.2017.

Gospodo, svima nam je jasno da ce EU dati svoju preporuku da se vise ne slavi "Oluja"! Svima nam je jasno zasto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije