Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALENTIRANI STOPER
Povratak na članak

Milan želi Vuškovića: Legenda je ključna za transfer, Hajduk bi tražio do 16 milijuna eura?

Prste bi u svemu mogao imati veliki Paolo Maldini, koji je ne tako davno došao u Hrvatsku gledati utakmicu juniorske Lige prvaka...

Komentari 2

MR
MravLogicar
10:18 09.03.2023.

Je ovo cekaju ga u realu i pitaju se sta mu tako dugo treba...

VL
BE
Berri
19:18 08.03.2023.

Neka se mali proda što je moguće prije jer će ga ovi pokopati i izraubati do Uskrsa. Ima jedan trener koji bi po svemu mogao biti dobar izbor za Hajduka. Gonzalo Garcia, Urugvajac, neopterećen pričama iz tzv. dalmatinskog bazena, a vidi se da zna posao. Posao zna i Ivan Leko, siguran sam da će Leko nanizati 4 pobjede i remi u slijedećih 5 utakmica, ali nije isto zabiti gol na 3-0 u ili na 0-1.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.