Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRANJČAR ASISTENT

Milan remizirao s Torinom, Udinese slavio bez hrvatskog trojca

Milan
Foto: Reuters (Ilustracija)
01.02.2014.
u 23:01

Udinese je s 2:0 slavio kod Bologne, a Kelava, Bubnjić i Mlinar nisu igrali.

Milan i Torino u 22. kolu Serie A su odigrali bez pobjednika. Susret na San Siru je završio 1:1. Torino je u vodstvo došao preko Immobilea, a za remi je pogodio Rami u 50. minuti utakmice.

Udinese je s 2:0 slavio kod Bologne, a Kelava, Bubnjić i Mlinar nisu igrali. Cagliari je s 1:0 bio bolji od Fiorentine za koju nije nastupio Ante Rebić.

Kranjčar upisao dvije asistencije

Raspoložen je bio Niko Kranjčar. Derbi 29. kola engleske druge nogometne lige između drugoplasiranog QPR-a i trećeplasiranog Burnleyja završio je podjelom bodova 3:3. Kranjčar je asistirao za prva dva pogotka QPR-a.

Subašić branio u remiju Monaca

Lorient i Monaco odigrali su 2:2 u 23. kolu francuskog prvenstva. Domaćini su dva puta vodili, ali se Monaco vratio pogocima Germaina i Kurzawe. Danijel Subašić branio je svih 90 minuta.

Važne bodove osvojio je Sochaux koji je s 1:0 slavio protiv Nantesa, dok je Saint-Etienne s 3:0 porazio Valenciennes. Montpellier je u sjajnoj utakmici slavio kod Remisa s 4:2.

>> Šok za Barcelonu: Valencia nakon 10 godina slavila na Nou Campu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije