Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR 'DARKO DRAŽENOVIĆ'
Povratak na članak

Milan Rapaić: Rakitić je pobjednik, baš je zato i najbolji!

- Svako objašnjenje o igraču koji je nadomjestio Xavija bilo bi suvišno - kaže Miki.

Komentari 5

KA
Kaput
15:38 07.10.2015.

Ivane...Izvoli mucnuti glavom i vrati se u one dane kada si za reprezentaciju igrao kao danas za Barcu..A to je bilo fantastično...Inače ti u Hrvatskoj nema mira...Sretno...

VL
Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
16:05 07.10.2015.

Rakitić nije niti za prvih 11 u reprezentaciji. Prosjek dobrih igara u reprezentaciji mu je otprilike 2/10, u Sevilli je moram priznati igrao nogomet karijere, bio je sigurno na 9/10 a u Barceloni je malo u sjeni ostalih "motora" pa bi mu dao nekih 6/10. Barcelona je i takva ekipa gdje te ostali suigrači često dižu iz prosjeka dok je Rakitić u Sevilli sve ostale dizao iz prosjeka. Ne razumijem koja barijera mu je u igri za reprezentaciju (mislim da je to i do izbornika naših jadnih poltrona) ali dok je tako, bolje bi za naše rezultate bilo da preseli na klupu.

VL
Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
16:09 07.10.2015.

Malo mi je nerazumljivo naše izborničke odluke, recimo Ćorluka je odlične igre davao na beku, preseljen je na stopera, Srna je vrhunske igre pružao na krilu preseljen je na beka, Rakitić je imao vrhunske poteze u proigravanju kao istureni vezni, preseljen je na zadnjeg veznog. Bizarno. A tek suradnja Modrić i Eduardo koja je bila kao mala škola nogometa, Modrić je također gurnut na zadnjeg veznog a Eduardo je katapultiran iz države. Nitijedan od ovih igrača nije dostigao svoj zenit u reprezentaciji još, a po svim objektivnim parametrima trebao je.

VL
DU
Deleted user
14:08 07.10.2015.

nema igraca na svijetu koji moze zamjeniti xavija istom kvalitetom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.