Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klub potvrdio

Milan Badelj ipak ne ide u Milan i ostaje u Fiorentini

Milan Badelj
Foto: Reuters/PIXSELL
15.08.2017.
u 21:37

Badelj je u Fiorentinu došao iz HSV-a 2014. godine, a za "viole" je odigrao 81 utakmicu i postigao četiri gola.

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj ipak neće prijeći u slavni Milan nakon što je njegov sadašnji klub Fiorentina potvrdio da ostaje u Firenzi. 

U priopćenju Fiorentine se navodi da novi stručni stožer na čelu s trenerom Stefanom Piolijem vidi "Badelja kao okosnicu momčadi u novoj sezoni". Novi trener "viola" Pioli, koji je u prošloj sezoni vodio Inter, pokazao je da itekako računa na hrvatskog veznjaka, kojeg su talijanski mediji već navodili kao novo pojačanje Milana, koji je ove sezone bio izuzetno aktivan u prijelaznom roku. 

Badelj je u Fiorentinu došao iz HSV-a 2014. godine, a za "viole" je odigrao 81 utakmicu i postigao četiri gola. 

Komentara 1

BU
Bubalamala
08:15 16.08.2017.

Odlučite se konačno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije