Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIORENTINA

Milan Badelj dobio novog trenera

Milan Badelj
Foto: Matteo Papini/IPA/PIXSELL
1/2
24.12.2019.
u 00:07

Iachini je od ožujka ove godine bio bez posla nakon što je dobio otkaz u Empoliju i to poslije svega četiri mjeseca. Međutim, ima veliko trenersko iskustvo, a s četiri kluba je izborio promociju u Serie A

Talijanski nogometni stručnjak Giuseppe Iachini (55) novi je trener Fiorentine u čijim redovima igra hrvatski reprezentativac Milan Badelj.

Iachini će na klupi "Viola" naslijediti Vincenza Montellu koji je u petak dobio otkaz nakon poraza od Rome s 1-4.

"Želio bih zahvaliti Montelli na predanosti i profesionalnosti koju je pokazao za vrijeme svog rada u klubu", rekao je vlasnik Rocco Commisso za službenu web stranicu kluba.

"Nažalost, naš trenutačni položaj u ligi nas je natjerao na promjenu. Izabrali smo Iachinija jer je sjajna osoba i ima jake veze s Firenzom i Fiorentinom. Sada svi trebamo raditi zajedno kako bismo se što prije vratili na pravi put," dodao je 70-godišnji milijarder.

Iachini je od ožujka ove godine bio bez posla nakon što je dobio otkaz u Empoliju i to poslije svega četiri mjeseca. Međutim, ima veliko trenersko iskustvo, a s četiri kluba je izborio promociju u Serie A s Chievom, Brescia, Sampom i Palermom. Od 1989. do 1994. igrao je za Fiorentinu sakupivši 126 nastupa.

Nakon 17 kola talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina je na 14. mjestu, s četiri boda iznad zone ispadanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije