Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTRADAO NA UTAKMICI

Badelj: Boli me glava, dobio sam nekoliko šavova, ali ništa strašno

Milan Badelj
Foto: Kiko Hurtado/UESyndication/PIXSELL
08.05.2015.
u 09:35

– Nije strašno, udarac je bio prilično snažan i dobio sam nekoliko šavova. No, nije ništa ozbiljnije, samo još osjećam posljedice tog žestokog sudara – rekao je Badelj za Goal

Nakon što se u 66. minuti dvoboja Seville i Fiorentine ozlijedio u žestokom sudaru glavama s Kameruncem M'Bijom te je morao biti zamijenjen, hrvatski reprezentativac Milan Badelj kratko je nakon utakmice poručio kako ipak nije ništa ozbiljno. Veznjak Fiorentine trebao bi biti spreman i za uzvratni dvoboj sa Sevillom...

– Nije strašno, udarac je bio prilično snažan i dobio sam nekoliko šavova. No, nije ništa ozbiljnije, samo još osjećam posljedice tog žestokog sudara  – rekao je Badelj za Goal.

Badelj je imao utakmicu za zaborav, a njegova je Fiorentina u Sevilli izgubila 3:0. Hrvatski veznjak izgubio je loptu nakon čega je Sevilla pokrenula akcija iz koje je zabila drugi gol.

Dnipro je na gostovanju kod Napolija ostvario sjajan rezultat remiziravši 1:1 na San Paolu, no Nikola Kalinić nije imao utakmicu za pamćenje.

Goal je Kalinića proglasio najlošijim igračem utakmice dodijelivši mu dvojku uz objašnjenje.

>> Detaljnije o učinku Milana Badelja i Nikole Kalinića pročitajte na Goal.com

>> Badelj skrivio gol i krvave glave napustio teren u teškom porazu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije