Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI BOKSAČ

Mike Tyson: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

Mike Tyson
Instagram
21.07.2022.
u 10:54

– Jeb*** novac. Ništa mi ne znači. Uvijek kažem ljudima koji misle da će ih novac usrećiti da je to laž. Kad imaš novca, ne možeš očekivati ​​da te netko voli. Kako ti netko može iskreno priznati ljubav kad imaš 500 milijardi dolara? – rekao je Tyson

Jedan od najboljih boksača svih vremena, Mike Tyson (56) gostujući u jednom podcastu rekao je da će uskoro umrijeti.

– Naravno da ćemo svi jednog dana umrijeti. U posljednje vrijeme često se pogledam u ogledalo i vidim neke mrlje na svom licu koje prije nisam vidio. Govorim sebi da sam blizu kraja, da ću uskoro umrijeti – rekao je Tyson.

Kaže da sreća čovjeka nije povezana s količinom novca koju ima.

– Jeb*** novac. Ništa mi ne znači. Uvijek kažem ljudima koji misle da će ih novac usrećiti da je to laž. Kad imaš novca, ne možeš očekivati ​​da te netko voli. Kako ti netko može iskreno priznati ljubav kad imaš 500 milijardi dolara? – rekao je Tyson te zaključio:

– Novac ti samo daje lažni osjećaj sigurnosti. Misliš da ti se ništa ne može dogoditi. Ne vjeruješ da banke mogu propasti. Vjeruješ da si nepobjediv kad imaš puno novca, ali sve je to laž. Zato uvijek kažem da je to iluzija.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, a otkriveno je i zašto


 
Ključne riječi

Komentara 14

CE
centirion
12:06 21.07.2022.

Respect jednom od najvećih svih vremena ! Ne brinu Mike! Nećeš imrijeti ! Takvi borci ne umiru lako ! God Bless You my brother !😎

Avatar izigoin
izigoin
11:48 21.07.2022.

Ma daaaj,čovjeće...mrlje na licu Počeo si dobivati tzv.staračke fleke.. i od njih se ne umire.

PO
Poskok
11:53 21.07.2022.

odmori se,zaslužio si!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije