Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predrag boravio u Zagrebu

Mijatović: Odgovorno tvrdim da je Modrić uz Ronalda najbolji u Realu!

Sportske igre mladih
Robert Anić/PIXSELL
Autor
Ante Buškulić
28.01.2014.
u 15:57

- Tto što je doveden Lewandowski, ne mora apsolutno ništa značiti loše po Mandžukića

Predrag Mijatović, nekad vrsni napadač Partizana, Valencije, Reala, Fiorentine..., godinama je ambasador Sportskih igara mladih. Danas je boravio u Zagrebu, gdje je uveličao primanje dopredsjednika ruske vlade Arkadija Dvorkoviča u obitelj SIM-a. Nahvalio je Modrića, Mandžukića, procijenio hrvatske šanse na SP-u... Krenuo je s pohvalama Luki.

- Jednostavno nemam riječi za igre Luke Modrića. On je u ovom času, jer pratim utakmice Reala, i mogu to s punom odgovornošću potvrditi, uz Cristiana Ronalda, najbolji nogometaš Reala. I nakon što je s Realom odradio cjelokupne pripreme, pokazao je zašto je u Real doveden, tako da su svim kritičarima, od navijača do novinara, sada usta puna samo komplimenata. Trebalo mu je samo malo vremena, rekao je za Predrag Mijatović.

Ni Baleu nije krenulo najbolje...

- Real Madrid veliki je klub, tako da svakom igraču koji dođe u tako veliki klub, pa bio i najbolji na svijetu, treba mu barem šest mjeseci da se adaptira na sve. Baleu se dogodilo baš kao i Luki Modriću prije nego je potpisao ugovor, to jest nije odradio pripreme. Ali moramo se sjetiti kako je Bale igrao posljednjih šest mjeseci u Tottenhamu. Nedostatak tih priprema razlog su i ozljedama koje ga znaju usporiti, ali siguran sam da će Bale dokazati da je vrijedan Realova dresa i da će mu pomoći u osvajanju španjolskog prvenstva i(li) Lige prvaka'.

Mijatović je bio spreman osvrnuti se i na Marija Mandžukića, iako nije želio komentirati posljednji sukob s Guardiolom.

- Nažalost, ne mogu tu konkretnu situaciju opisivati jer to su priče objavljene samo po medijima. Jedino što mogu reći jest da je Mario Mandžukić sjajan igrač i da igra u velikom klubu. A to što je doveden Lewandowski, ne mora apsolutno ništa značiti loše po Mandžukića. Normalno je da veliki klub želi jaku konkurenciju, da želi osnažiti momčad. Moj jedini savjet Mandžukiću jest da se potrudi ostati u pravoj formi, da ne mijenja klub jer dolazi svjetsko prvenstvo na kojem mora biti u top-formi kako bi pomogao svojoj reprezentaciji'.

A Hrvatska nije mogla poželjeti bolje otvaranje SP-a, odmah igra protiv Brazila?

- Jedine dvije utakmice sa svjetskog prvenstva koje žele gledati svi su - otvaranje prvenstva i finale. Dakle, Hrvatska nije mogla bolje proći. Gledao sam utakmice 'baraža' i drago mi je zbog svih tih odličnih nogometaša i vaših navijača da ćete biti tamo. A tko zna, možda možete nešto i napraviti. samo da podsjetim, na prošlom ste Euru igrali protiv dva finalista, Španjolske i Italije i u obje utakmice ostavili ste vrlo dobar dojam. Sada je prilika da ga i 'podebljate'.

U Brazilu će biti i reprezentacija Bosne i Hercegovine?

- Čestitam i njima, jer velika je stvar što su se s ovih prostora na SP plasirale dvije reprezentacije. Ponavljam to već godinama, na ovim prostorima reprezentativni nogomet nije upitan. Problem je klupski nogomet i njega bi trebalo riješiti. Ali to je tema o kojoj bi se dalo puno pričati, zaključio je Mijatović.

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:11 28.01.2014.

Luka je uz Ronalda najbolji igrač Reala tako da će EU Janez kao svoj na svome gledati Hrvašku reprezentancu koja se plasirala na svetsko gdje igraju ponajbolše reprezentance sveta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije