Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDRAG MIJATOVIĆ

Mijatović: Hrvatska je bila izvanredna, gotovo savršena!

Predrag Mijatović
Slavko Midžor/PIXSELL
12.06.2012.
u 08:22

– Da je netko iz Hrvatske ovo režirao, ne bi to mogao bolje učiniti nego što se dogodilo na terenu – kaže Mijatović

Bivša Realova igračka zvijezda, potom i sportski direktor madridskog kluba Predrag Mijatović uručio je Mariju Mandžukiću trofej "The Man of the Match". Taj pokal Uefa dodjeljuje najboljem igraču svake utakmice Eura po svom izboru, a predaju ga Uefine legende, među kojima je i Davor Šuker, koji je nagradu uručio u ponedjeljak najboljem igraču utakmice Ukrajina – Švedska. A o pobjedi 3:1 Hrvatske protiv Irske Mijatović nam je rekao:

– Izvanredno! Početi Euro na ovakav način, ovako važnom pobjedom, stvarno je fantastična stvar i svi trebaju biti iznimno zadovoljni. No, ovo je tek početak, ne treba sad stvarati veliku euforiju. U grupnoj fazi natjecanja sve je moguće, prva je utakmica, dakako, važna, ali preostale su još dvije utakmice u kojima se svašta može dogoditi – rekao je Mijatović i naglasio:

– Hrvatska je bila vrlo motivirana, odigrala je vrlo dobru utakmicu. Sve je funkcioniralo gotovo savršeno, pravodobno su zabijani golovi, pa iako su se Irci pokušavali vratiti, u tome nisu uspjeli. Rano vodstvo, pa opet ponovno vodstvo u ključnom trenutku prije odlaska na odmor, te učvršćivanje prednosti početkom drugog dijela – da je netko iz Hrvatske ovo režirao, ne bi to mogao bolje učiniti nego što se dogodilo na terenu!

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije