Naslovnica Sport reprezentacija

Mijatović: Drago mi je zbog Modrića, no to je loše za Srbiju

– Najjači adut Hrvatske je kolektiv i pristup dresu koji hrvatski igrači nose
08. ožujka 2013. u 10:02 2 komentara 7 prikaza
Luka Modrić (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Bivši srpski reprezentativac i proslavljeni igrač madridskog Reala Predrag Mijatović u razgovoru za Blic pohvalio je hrvatskog reprezentativca Luku Modrića.

– Drago mi je zbog Modrića, ali mi nije drago zbog Srbije što je hrvatski reprezentativac pružio sjajnu partiju. Luka je bio jedan od najboljih na terenu, napravio je preokret, čime je demantirao one koji su počeli govoriti da se nije snašao u Madridu i da je promašena investicija. Pokazao je da ima crtu pobjednika i zato je moj prijatelj Mihajlović dobio problem više uoči susreta u Maksimiru – rekao je Mijatović u razgovoru za Blic.

Najavio je Mijatović veliki susret Hrvatske i Srbije koji se 22. ožujka igra u Zagrebu.

– Najjači adut Hrvatske je kolektiv i pristup dresu koji hrvatski igrači nose. Srbija, s druge strane, lošije igra male utakmice, a u velikima smo uvijek dobri. Posebno je važno to što moramo igrati na tri boda pa sam uvjeren da i sada možemo do pobjede – zaključio je Mijatović.

>>>Marca: Modrić više nema cijenu! On može biti vođa Reala

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • spira81:

    Mijatovic je bio reprezentativac SR Jugoslavije a ne Srbije.

  • tombston:

    da samo je jedan mijatovic, luka tek mora probat da stigne mijatovica, ali nas mijatovic bilo pa proslo, sta je tu je doci ce i nama hrvati u beograd-samo da ans ne jure i po beogradu kao na igralistu.