Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITF ALBERQUERQUE

Mijačika u polufinalu

Tenis
26.09.2009.
u 12:31

Hrvatska 22-godišnja tenisačica Ana Mijačika kvalificirala se u polufinale ITF turnira u američkom Albuquerqueu, koji se igra na tvrdoj podlozi za nagradni fond od 75.000 dolara.

Mijačika je na ovom turniru prošla kvalifikacije, a u 2. kolu je eliminirala i prvu nositeljicu, Amerikanku Varvaru Lepchenko, 91. igračicu na WTA ljestvici, koja je predala meč kod rezultata 1-1 u setovima. Korak dalje Mijačika je napravila u četvrtfinalu, svladavši šestu nositeljicu, još jednu američku tenisačicu Lauren Albanese 6:1, 4:6, 7:5.

Mijačika je na putu do polufinala pobijedila tri Amerikanke, a u meču za finale čeka je i četvrta, 24-godišnja Shenay Perry, trenutno 110. tenisačica na WTA ljestvici i treća nositeljica na turniru.

U Albuquerqueu, najvećem gradu američke savezne države Novi Meksiko, u pojedinačnoj konkurenciji nastupile su još dvije hrvatske tenisačice. Mirjana Lučić izgubila je u prvom, a Ajla Tomljanović u drugom kolu.

 

ITF Albuquerque, četvrtfinale:

Mijačika – Albanese (6) 6:1, 4:6, 7:5

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije