Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILI SE U SRBIJU

Mihajlović "markirao" s presice, Kolarov: Prepisujmo od Hrvata!

siniša mihajlović
Marko Lukunić/PIXSELL
23.03.2013.
u 18:18

- Priznajemo da nije dobra situacija. Pogledajmo što rade Hrvati, kako su stvorili taj kult reprezentacije. Prepišimo što je dobro - istaknuo je Kolarov

Izbornik srpskih nogometaša Siniša Mihajlović i predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić nisu se pojavili pred novinarima na zakazanoj presici u Staroj Pazovi. Ništa čudno, u domovini ih je dočekala paljba novinskih napisa kako izbornik mora otići s pozicije nakon poraza u Maksimirsu.

Umjesto njih dvojice, pred novinare su izašli Matija Nastasić, Filip Đuričić i Aleksandar Kolarov.

- Moramo se pogledati ogledalo. Više me voli to što nećemo vidjeti Brazil nego što smo tamo izgubili - rekao je Nastasić.

Đuričić je ponovio ono što je rekao u Zagrebu vezano za hrvatske nogometaše, s tim da mu je putem do Srbije, izgleda, splasnuo i dojam o Modriću.

- Očekivao sam sam više od njih, nisam vidio ništa posebno, čak ni od Modrića - rekao je Đuričić.

Branič Kolarov, jedan od glavnih krivaca za primljene pogotke, rekao je:

- Najviše me boli što će mi za deset godina reći: \"Ti si onaj što je napravio grešku i izgubio od Hrvatske!\" - kazao je igrač Cityja i dodao:

- Nismo napravili ni dva prekršaja kako je trebalo. Prvo bih ja pitao sebe zbog čega je to tako. Nemam objašnjenje za ovo sve, imamo atmosferu, ali se neke stvari jednostavno ne poklapaju - istaknuo je Kolarov koji će sljedeću utakmicu protiv Škotske propustiti zbog kartona.

Stao je u obranu izbornika:

- Najlakše je da sad siječemo i tražimo ostavke, ali ne vrijedi se osvrtati unazad. Priznajemo da nije dobra situacija. Pogledajmo što rade Hrvati, kako su stvorili taj kult reprezentacije. Prepišimo što je dobro - zaključio je Kolarov.

>> Srbi: Razočarani smo atmosferom, ovo je \"kamilica\" za Marakanu!

>> Karadžić: Mihajlović ostaje, mediji: Siniša, molimo te, odlazi!

>> Srbi prekrštavali: Kranjčar - Niko i Ništa, Šimunić - Naša šansa

Komentara 2

MA
Majur
18:30 23.03.2013.

Nitko od nasih nogometasa nije srpske "fudbalere" impresionirao,ocekivali su vise od nasih decki.....e pa VI ste moja ocekivanja ispunili....uk.kili ste se,osramotili taj vas tako voljeni dres i grb na njemu,a prava igra Hrvatske tek slijedi na marakani,tu ce te dobit porciju,zivi bili pa vidjeli....

BA
balic
19:53 23.03.2013.

Nismo vam mi krivi sto necete vidjeti Brazila,da ste k nama dosli sa vise bodova ,vise dobivenih utakmica nebi imali sto za reci.... Mi nismo SP u Africi vidjeli pa smo prezivili ,tako ce te i vi,imate mladu reprezentaciju i kad se sve poklopi izgledat ce te sasvim drugacije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije