Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO MAZEMBE

Mihael Mikić asistirao za pobjedu Hirošime, vrijednu polufinala klupskog SP!

Mihael Mikić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.12.2015.
u 15:31

U polufinalu će se tako naći River Plate i Hiroshima (16. prosinca), te Guangzhou i Barcelona (17. prosinca).

Mihael Mikić se sa svojom Hirošimom plasirao u polufinale Svjetskog klupskog prvenstva koje se ovih dana održava u Japanu. Hiroshima nije imala velikih problema (3:0) protiv afričkog predstavnika Mazembea.     

Japanci su u prednost na domaćem terenu (Osaka) stigli pogotkom Shiotanija u 44. minuti, a u 56. minuti na 2:0 povisio je Chiba. Konačnu presudu Mazembeu potpisao je Asano pogodivši za 3:0 na asistenciju Mihaela Mikića u 78. minuti. Mihael Mikić na travnjaku je bio do 83. minute kada ga je zamijenio Mizumoto. 

U drugom četvrtfinalnom dvoboju kineski Guangzhou uz puno je sreće svladao (2:1) meksičku Club Americu. U prvom dijelu nije bilo pogodaka, a Meksikanci su u nastavku poveli preko Peralte u 55. minuti. Ipak, u samoj završnici Guangzhou je preokrenuo dvoboj, te pogocima Zheng Longa i Paulinha (treća minuta sudačke nadoknade) stigao do polufinala.

U polufinalu će se tako naći River Plate i Hirošima (16. prosinca), te Guangzhou i Barcelona (17. prosinca).

>> Više čitajte na Goal.com

>> Mihael Mikić ne staje ni u 36. godini, osvojio naslov u Japanu s Hiroshimom

Komentara 2

BJ
Bjelovar112
15:44 13.12.2015.

Jeli Nives gledala utakmicu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije