Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA SJAJNO

Mihael Mikić ne staje ni u 36. godini, osvojio naslov u Japanu s Hiroshimom

Mihael Mikić
Sanjin Strukic/Pixsell
06.12.2015.
u 00:30

Mikić je igrao do 65. minute, a ovo mu je već treći naslov s Hiroshimom. Prethodna dva osvojio je 2012. i 2013. godine.

Bivši igrač Dinama Mihael Mikić osvojio je jučer naslov japanskog prvaka s Hiroshimom. Nogometaši Hiroshime obranili su naslov nakon što u uzvratnoj utakmici kod kuće odigrali 1:1 protiv Gamba Osake i tako obranili prednost 3:2 iz prve utakmice.

Mikić je igrao do 65. minute, a ovo mu je već treći naslov s Hiroshimom. Prethodna dva osvojio je 2012. i 2013. godine.

Nogometaš iz Bistre oduševljava Japance, i očito još ne misli završiti karijeru. Inače, Mikić je i jedan od najtrofejnijih igrača Dinama – sa šest osvojenih prvenstva, pet kupova i dva superkupa.

>> Mihael Mikić osvojio 15. trofej u karijeri!

Komentara 1

DH
dalibor.hren
07:30 06.12.2015.

Bravo Mikiću! Ne znam zbog čega "novinari" broje godine samo našim sportašima, kad u svijetu ima puno vrhunskih sportaša, u raznim sportovima, od košarke, hokeja do borilačkih, koji su duboko u četvrtom desetljeću života!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije