Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
L'EQUIPE

Michael Schumacher nakratko otvorio oči

Michael Schumacher
Foto: Reuters (Ilustracija)
30.01.2014.
u 11:54

L'Equipe tvrdi da su sve informacije koje oni imaju točne jer imaju pouzdane izvore u bolnici.

Michael Schumacher pokazuje pozitivne znakove dok ga liječnici pokušavaju probuditi iz inducirane kome. Naime, francuski L'Equipe tvrdi, pozivajući se na izvore u bolnici u Grenobleu, da je sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 nakratko otvorio oči. L'Equipe tvrdi da su sve informacije koje oni imaju točne jer imaju pouzdane izvore u bolnici.

Liječnici su Schumachera postupno počeli buditi u srijedu, a glasnogovornica Michaelove obitelji Sabine Kehm to je potvrdila tek danas.

– Michaelova uspavanost smanjuje se da bi se omogućio početak procesa buđenja koji može potrajati – poručila je Kehm.

Inače, Schumacheru je u srijedu bilo točno mjesec dana otkako je primljen u bolnicu i stavljen u umjetnu komu nakon pada na skijanju u francuskim Alpama 29. prosinca.

Treba se nadati da uistinu dolazi do pomaka u zdravstvenom stanju legendarnog vozača formule 1 te kako su točne prognoze liječnika koji smatraju da Schumija u sljedeća dva mjeseca mogu osposobiti za komunikaciju.

>> Iz Schumacherova tima demantirali da ga bude iz kome
>> Pogledajte paradu podrške Schumacheru na legendarnoj stazi

Komentara 7

BU
Bulaba
12:13 30.01.2014.

Pa to je već više od Milanovića.

Avatar perodeformero
perodeformero
13:20 30.01.2014.

Ovdje caruju trolovi

Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:38 30.01.2014.

Drzi se Stari,....mozes ti i to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije