Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SE PROMIJENILO

Michael Schumacher imao je tajni plan uoči nesreće: 'To bi bila sjajna priča'

Michael Schumacher
Foto: DPA/Pixsell
1/5
23.04.2019.
u 14:57

- Michael je bio nervozan oko ulaska sina u formulu 1. Čak mu je htio biti i menadžer. To bi bila sjajna priča. Uživao bi u tom poslu - rekao je Weber.

Legendarni pilot Michael Schumacher planirao je nastaviti dominaciju u formuli 1 tako što će sina Micka odvesti do trofeja. No, nesreća koju je Michael doživio na skijanju u prosincu 2013. godine sve je promijenila. Ispričao je to bivši Schumacherov menadžer Willi Weber.

- Michael je bio nervozan oko ulaska sina u formulu 1. Čak mu je htio biti i menadžer. To bi bila sjajna priča. Uživao bi u tom poslu - rekao je Weber.

Sin sedmerostrukog svjetskog prvaka nedavno je prvi put sjao u kokpit Ferrarijeva bolida. Dvadesetogodišnji Mick Schumacher, koji se natječe u formuli 2, na stazi u Bahreinu testirao je bolid SF90. Mladi Nijemac vozio je 21 krug te je imao deseto vrijeme od 12 vozača. 

- Mick je uvijek mislio da kao Michaelov sin mora ostvariti iste rezultate kao i njegov otac. A to ogroman teret za dječaka.

Weber više nije menadžer Schumachera niti ima kontakt s obitelji. Za to krivi trenutačnu menadžericu Sabinu Kehm i tvrdi da je ona "uništila njegov odnos s obitelji".

>> Pogledajte intervju s Milanom Mandarićem

>> 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije