Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Mi smo Dinamo, idemo u Rijeku po pobjedu!

Zoran Mamić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
20.09.2014.
u 13:58

- U sjajnoj smo formi, skoro svi su na raspolaganju i to me jako veseli - rekao je Mamić.

U Dinamu nemaju previše vremena za uživanje u pobjedi nad Astrom jer ih već u nedjelju 21. rujna (19:00) na Kantridi čeka derbi utakmica Prve HNL protiv Rijeke. Trener Dinama Zoran Mamić kazao je u najavi susreta da vjeruje u svoju momčad i dobar rezultat.

- Čeka nas derbi između prve i druge momčadi prvenstva, po meni u ovom trenutku najbolja moguća utakmica našeg prvenstva. Znamo što nas čeka - pun stadion, lijepa atmosfera i kvalitetan protivnik. Tu je i nešto manji teren, zbijen gdje do izražaja dolazi agresija i momčad koja ima više želje. Naravno, pokušat ćemo se prilagoditi tom načinu igru i napraviti sve ono što u prošlim utakmicama na Kantridi nismo radili - rekao je trener u uvodu pa nastavio o Rijeci:

- Prije svega se radi o kvalitetnoj momčadi koju vodi odličan trener. Ali, mi smo Dinamo, idemo na pobjedu! U sjajnoj smo formi, skoro svi su na raspolaganju i to me jako veseli.

Dinamo u susret ulazi nakon veličanstvene igre i pobjede protiv Astre dok je situacija u Rijeci nakon poraza u Belgiji potpuno drugačija:

- Naravno da je dobro kada ekipa dobije i bude u pozitivnom raspoloženju, a što se tiče Rijeke, to morate vidjeti s njima. Ne znam kako reagiraju na poraze jer nisam svaki dan s njima - kazao je trener Mamić.

Naveo je potom i da nije nikakva posebna motivacija to što ih je Rijeka pobijedila u posljednja tri susreta, što pomalo čudi.

- Ne mislim da je to posebna motivacija. Nije uobičajeno kada Dinamo izgubi tri puta zaredom od nekoga, dobro je pitanje je li se to ikada dogodilo, ali za svaku utakmicu se posebno pripremamo. Rekao sam već da se u sportu ne živi od onoga jučer nego od onoga danas i sutra. U te tri utakmice jednostavno nismo bili dovoljno dobri i Rijeka je bila bolja. No danas smo puno bolji nego što smo bili onda, to uopće nije upitno i siguran sam da će momčad to dokazati.

U slučaju poraza Dinamo bi pao na drugo mjesto na ljestvici, ali prvenstvo je ionako još daleko od kraja.

No nije Rijeka jedina tema, bilo je riječi i o Soudaniju, koji je po izvorima Večernjeg lista dobio povišicu i po novome prima plaću od pola milijuna eura. Zoran Mamić naveo je da ga takve informacije ljute jer unose nemir u svlačionicu i nemaju veze s istinom.

>> Ćorić: Odlični smo, imat ćemo svih šest pobjeda

Ključne riječi

Komentara 7

DI
dinamojavolim1
14:46 20.09.2014.

decki samo hrabro...svi znamo da ste najbolji u hrvatskoj...sad to i dokazite po neznam koji put:)

DU
Deleted user
14:24 20.09.2014.

Istina treba im pokazati ko je tu gazda. Nisu loši,ali još su daleko bez obzira na zadnjih par susreta.

DI
dinamojavolim1
18:02 20.09.2014.

diskasting napokon si dosao do zraka nakon pobjede dinama???jel bila teska noc?? ti govoris o navijanju???plakao si od tuge ko malo dijete zbog pobjede...zato sta ti ne pase uprava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije