Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSV nadjačao Bayer

Metz srušio Marseille nakon 11 godina, gostima nisu pomogli niti Payet i Sertic

Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
03.02.2017.
u 23:09

Tin Jedvaj nije nastupio za Bayer.

U prvom susretu 23. kola francuskog nogometnog prvenstva Metz je pobijedio Marseille 1-0 ostvarivši prvu pobjedu u međusobnim susretima nakon 11 godina. Metz je do pobjede stigao golom Yanna Jouffrea u 82. minuti iz slobodnog udarca.

Za OM je debitirao Dimitri Payet koji je tijekom prijelaznog roka stigao iz West Hama, a prvi nastup upisao je i Gregory Sertic koji je stigao iz Bordeauxa. Međutim, obojica su se uklopila u sivilo gostujućeg sastava,.

Posljednju pobjedu Metz je protiv Marseillea ostvario u veljači 2006. godine također rezultatom 1-0.

Metz se ovom pobjedom barem privremeno udaljio iz zone ispadanja i sada je na 15. mjestu sa 24 boda, dva boda više od zone ispadanja. OM je ostao na šestom mjestu sa 33 boda.

U vodstvu je Monaco (49) ispred Nice (49) i PSG-a (46).

U prvom susretu 19. kola njemačkog nogometnog prvenstva HSV je pobijedio Bayer Leverkusen 1-0 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas.

Pogodak odluke zabio je Kyriakos Papadopoulos u 75. minuti.

Tin Jedvaj nije nastupio za goste.

HSV nakon ove pobjede ima 16 bodova i probio se na 16. mjesto koje vodi u doigravanje za ostanak u elitnom društvu, dok je Bayer na devetoj poziciji sa 24 boda.

U vodstvu je Bayern sa 45 bodova ispred RB Leipziga sa 42 boda. Posljednja dva mjesta koja vode u niži razred drže Ingolstadt (15) i Darmstadt (9).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije