Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće se ljutiti ako ne dobije izbornikov poziv

Metličić: Želim igrati na EP

Petar Metličić
Goran Stanzl | Pixsell
05.11.2009.
u 19:27

Trenutno su šanse da netko iz španjolske lige dođe na utakmicu Hrvatska – Svijet u zagrebačkoj Areni 2. prosinca minimalne.

Pero Metličić bio je najbolji igrač rukometaša Ciudad Reala u prvenstvenoj utakmici protiv Aragona (27:21). Za pola sata postigao je šest pogodaka iz šest pokušaja. Sada mu u goste dolaze zagrebaši.

– Nismo protiv Aragona igrali posebno dobro. Reprezentativna stanka ostavila je traga na nekim našim igračima. Uvijek je to tako – rekao je Metličić.

S Balićem se nikad ne zna

Mogu li zagrebaši iznenaditi u subotu?

– Teško. Ili bismo mi morali jako podbaciti ili bi oni morali odigrati jako, jako dobro. Premda, sa zagrebašima se nikad ne zna, posebice ne s Ivanom Balićem. Ustvari, ne znam još koja je njihova prava slika. Protiv Hamburga su igrali dosta promjenjivo. Nama je ova utakmica izuzetno važna jer bismo pobjedom gotovo osigurali prvo mjesto u skupini i dosta mirnije igrali ostale utakmice do kraja – rekao je Metličić.

Hoćemo li ga vidjeti 2. prosinca u zagrebačkoj Areni?

– Šanse su jedan posto. Gotovo nikakve. Ne samo da neću moći ja doći nego ni ostali naši igrači iz španjolske lige, osim Loserta koji trenutno nema klub. U tom terminu igramo redovito prvenstveno kolo. Inače, nemam puno informacija o utakmici Hrvatska – Svijet. Dobio sam poziv, ali sam isto tako u neformalnom razgovoru s Ivicom Udovičićem, tehničkim direktorom reprezentacije, rekao da u tom terminu igram u Valladolidu – kazao je Metličić.

Utakmica bez naših igrača iz Španjolske više nije spektakl. Možda utakmice neće ni biti.

Nema novog termina

– Žao mi je. Čuo sam da svoje igrače neće pustiti ni klubovi iz Njemačke. Je li spas u novom terminu? Možda, ali ga ne vidim, jer se inozemne lige igraju sve do Božića, a poslije su pripreme za europsko prvenstvo – istaknuo je.

Hoće li igrati na EP-u u Austriji?

– Razgovarao sam s izbornikom i rekao da ću igrati ako me treba. Imam želju, fizički sam spreman, dobro igram. No, ako me ne bude zvao, neću se ljutiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije