Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI OD NAJBOLJIH

Metalurg slomio CSKA u sedmoj utakmici i osvojio KHL ligu!

Metalurg
KHL
19.04.2016.
u 20:45

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Evgenij Timkin (12:55, 59:17), a pogodak za Metalurg zabio je i Chris Lee (38:57), dok je u redovima domaćina strijelac bio Maksim Mamin (35:54).

Hokejaši Metalurga iz Magnitogorska pobjednici su KHL lige nakon što su u odlučujućem, sedmom susretu finala doigravanja u Moskvi pobijedili CSKA 3-1 (1-0, 1-1, 1-0).

Metalurgu je to drugi Gagarinov kup nakon što je bio najbolji i prije dvije godine, dok CSKA premda je osvojio čak 32 naslova prvaka SSSR-a, posljednji 1989. godine, no niti jedan u samostalnoj Rusiji, još nema naslov u KHL-u.

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Evgenij Timkin (12:55, 59:17), a pogodak za Metalurg zabio je i Chris Lee (38:57), dok je u redovima domaćina strijelac bio Maksim Mamin (35:54).

>> Hokejaši CSKA u infarktnoj završnici uspjeli izboriti sedmu utakmicu

Komentara 1

FU
FULL
01:18 20.04.2016.

Fantastično finale svih sedam utakmica, za nijansu su bolje bile šesta i sedma utakmica. Tu se imalo što naučiti. Svaka momčad je bolje igrala u gostima nego na svom ledu osim prve utakmice u kojoj je Magnitogorsk na svom ledu "zgazio" CSKA 5:1. Večeras je golman Magnitogorska bio najvažnija "karika" u momčadi jer je on donio pobjedu. Čestitke svima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije