Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zar i ti, sine Brute

Messi šokirao čelnike Barce: Traži 15 milijuna eura godišnje!

real,barcelona,lionel messi (1)
Reuters/PIXSELL
14.11.2012.
u 14:24

Argentinskom nogometašu ugovor istječe na kraju 2016., katalonski klub ga želi produljiti, ponudili su mu 10 milijuna eura, ali...

Lionel Messi nebrojeno je puta izjavio kako mu je plan do kraja karijere ostati u Barceloni. No tu odanost očito namjerava dobro unovčiti. Naime, španjolski mediji javljaju da su Katalonci odlučili otvoriti pregovore s najboljim svjetskim nogometašem o produljenju postojećeg ugovora koji istječe na kraju 2016. Messiju, koji trenutačno zarađuje 10,5 milijuna eura godišnje u Barci, ponudili su otprilike iste uvjete, a onda ih je dočekao – šok! Njegovi su zastupnici zatražili 15 milijuna eura godišnje!

Barcelona je uzela predah da se zbroji i odgovori prihvaća li povećati mu plaću za pet milijuna eura. Sprema li se na Nou Campu saga slična onoj s Cristianom Ronaldom u madridskom Realu?

Ključne riječi

Komentara 5

BO
bomba
14:59 14.11.2012.

Toliko puta najbolji na svijetu. Toliko su ga puni svi mediji i ljubitelji nogometa lude za njim a tako i za Barcom. Nema Mesia nema ni planetarne popularnosti Barce. On je taj koji daje ono nešto Barci i red jee da Barca da i njemu. Ako neće Barca ima tko hoće, i planetarna popularnost sa Barce će otići za njim. Barca će ostati Barca i bez Mesija ali ne privlačna kao sa njim. Sada oni kao razmišljaju a htjeli prije nego istekne ugovor 2016 ponuditi novi sa istim uvjetima kako bi oni profitirali a on ih dočekao kao pravi profesionalac a ne kao Ronaldo. Nije se bunio na ugovor i igrao ali kad su oni pokrenuli priču moja je cijena tolika.

CP
copy paste
15:08 14.11.2012.

ja ne znam šta se netko ima čudit ovom messijevom činu.pa on je profesionalni nogometaš,a oni su plaćeni prema svojem učinku i kvaliteti.messieva kvaliteta i učinak su abnormalni stoga je logično naslutiti da se očekuju i veliki novci za to.zar je netko mislio da messi igra za vreću krumpira ili možda da je od onih kojima novac ne znači ništa?moš si mislit...on je profić i za vrhunske rezultate traži vrhunske pare.ako to barcelona ne može pratiti ima ko može.šeici u cityu i psg-u bi dali i duplo veći iznos za njegove usluge.

DU
Deleted user
15:13 14.11.2012.

Ništa sporno,zaslužio je i više,a taj ugovor je sklopljen prije nego što je messi postao toliko populara kao danas.Barca je na njegovu imenu okrenula silne novce i zaslužio dio tog novca,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije