Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Messi se vraća u LP, Zvezdi nakon redsa porasli apetiti

Inter - Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
28.11.2018.
u 14:22

I hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić vratio se u konkurenciju nakon ozljede mišića koju je zadobio igrajući za reprezentaciju Hrvatske protiv Španjolske u Ligi nacija

Dvadesetak dana prošlo je otkako je odigrana posljednja utakmica u skupinama Lige prvaka ove sezone. Pa tako svi ponovno čekaju da na travnjaku vide Lionela Messija koji je zbog ozljede ruke propustio posljednje dvije utakmice u LP protiv Intera. E, a sada bi se na gostovanju kod PSV-a (srijeda, 21 sat) mogao vratiti u stari ritam.

Prije ozljede je katalonski nogometaš zabio hat-trick tom istom PSV-u, a bio je i najbolji strijelac.

>> Pogledajte odlazak dinamovaca u Istanbul

I hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić vratio se u konkurenciju nakon ozljede mišića koju je zadobio igrajući za reprezentaciju Hrvatske protiv Španjolske u Ligi nacija. I mogao bi zaigrati protiv PSV-a ako ga trener Valverde uvrsti u zapisnik.

Allegri u Barci vidi prvaka

Barcelona je dobila pohvalu i od Juventusova trenera Massimiliana Allegrija koji je poručio da mu je katalonski klub prvi favorit za naslov prvaka u elitnom natjecanju, a izglede za to prokomentirao je Rakitić:

– Radujemo se Ligi prvaka, ali svjesni smo da nam je potrebna i titula u Španjolskoj. A klub je osvojio Ligu prvaka samo kad je u istoj sezoni uzeo i domaći naslov. U skladu s tim, odlučni smo odraditi odličnu sezonu u ligi i udružili smo snage za ostvarivanje tog cilja – poručio je hrvatski veznjak.

No, usprkos tome što igra Barcelona, utakmica dana je ona PSG-a i Liverpoola (21 sat).

Bogati Francuzi ozbiljni su u naumu osvajanja klempavog pehara, ali za to će se još malo morati pomučiti. S velikim ambicijama na gostovanje u Napulj putuje i Crvena zvezda (21 sat).

Inter - Barcelona
1/6

– Porasla su očekivanja poslije Liverpoola i apetiti su porasli. Ne idemo u Napulj samo odigrati utakmicu, već napraviti nešto. Očekujemo sličnu utakmicu kao i u Beogradu, samo će biti korekcija u momčadi. Ako smo mogli protiv viceprvaka Europe, svakako možemo i protiv Napolija. Trebamo ponoviti mirnoću i samopouzdanje na sredini terena, to je jako dobro funkcioniralo protiv Liverpoola – rekao je Zvezdin igrač Srđan Babić.

Inter bez Vrsaljka

Hrvatski trener Ivan Leko s Clubom Brugge ide na gostovanje Borussiji Dortmund, dok Tottenham dočekuje Inter u kojemu zbog ozljede bedra neće igrati Šime Vrsaljko. No zato će igrati standardni hrvatski talijanski dvojac Marcelo Brozović i Ivan Perišić.

Engleski mediji tvrde kako će ključni igrač Talijana biti Mauro Icardi koji se promaknuo u ozbiljno strijelca. Zasad ima sedam ligaških pogodaka i tri u Ligi prvaka. Nagađaju i kako će Spalletti poslati 4-2-3-1 postavu u kojoj će od prve minute istrčati Perišić i Brozović. 

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
17:42 28.11.2018.

Hahaaha cvezda zalutala nespretno u ligi i sad sad se nadaju??? Svašta pišu sportski u večernjim!!! Nevjerojatno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije