Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Niko Kovač dobio snažnu poruku od svojih igrača

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
28.11.2018.
u 11:01

U utakmicama kao što su ove u Ligi prvaka vidim koliko može ova momčad. No problema imamo protiv manjih momčadi, kada mislimo da sve možemo riješiti s pola snage - kaže Niko Kovač

Bayern je pobjedom u Ligi prvaka protiv Benfice (5:1) vratio optimizam u svlačionicu, a i trener Niko Kovač sada može odahnuti. U fantastičnoj večeri u Allianz Areni mrežu portugalske momčadi tresli su Robben i Lewandowski po 2, te Ribery.

Nakon slabašnih rezultata u prvenstvu ovo bi mogao biti pozitivan zaokret koji bi napokon mogao donijeti uzlet bavarskog giganta. 

Niko Kovač
1/6

- Sve je bilo kako treba, branili smo se dobro, znali iskoristiti svoje prigode. I konačno smo odlično igrali svih 90 minuta, baš kao što smo to i željeli. Znamo koliko smo kvalitetni, ali to treba pokazati i na terenu. Ovo je pozitivan znak, vjerujem da idemo u pravom smjeru. U utakmicama kao što su ove u Ligi prvaka vidim koliko može ova momčad. No problema imamo protiv manjih momčadi, kada mislimo da sve možemo riješiti s pola snage - kaže Niko Kovač. 

Bayernov trener još je jednom odbacio tvrdnje da su se neki igrači okrenuli protiv njega.

- Neki stalno pišu o četiri igrača koji su protiv mene. A vidjeli ste reakciju Francka Riberyja, to vam govori da je ipak sve drugačije. I raduje me što je Ribery konačno zabio. Ovo mu je nagrada za njegov veliki trud.

Igrači su nakon utakmice podržali Niku Kovača.

- Želimo dokazati kako momčad stoji iza svog trenera, ali ovo nije bila utakmica samo za njega. Ovo je pobjeda za klub i za naše navijače. Znamo da klub prolazi teško razdoblje, ali želimo pokazati kako nismo razjedinjeni istaknuo je Thomas Müller.

>> Pogledajte razgovor s Draganom Džajićem

Iza Nike Kovača stao je i dvostruki strijelac Arjen Robben.

- Posebno mi je drago zbog trenera, on to zaslužuje. Ozračje u momčadi je dobro, zajedno pobjeđujemo i zajedno gubimo. Nadam se da ćemo ovako nastaviti. Ne budemo li u subotu pobijedili Werdera, ponovno ćemo biti u problemima - podvukao je Nizozemac.

Vratar Manuel Neuer također je naglasio kako je momčad imala odgovornost, a ova je pobjeda bila za trenera. Istog je stava i dvostruki strijelac Robert Lewandowski.

- Igrali smo za trenera. Svi stojimo iza Kovača.

Ključne riječi

Komentara 7

PR
prajdali100
13:56 28.11.2018.

Aha ! Što sad napisati ? Kako sad nastaviti valjati Kovača po blatu ?

Avatar poljicanin
poljicanin
13:08 28.11.2018.

Rezultat je kao vjetar a novinari i "stručnjaci" se okreću kako vjetar pune...

Avatar Croat
Croat
12:15 28.11.2018.

ako se niko spasi do zimske stanke treba pod hitno dvojicu dobrih stopera umjesto hummelsa i boatenga a dobro bi mu dosao neki strateg u sredini terena kao sto je modric ili kroos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije