Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI U EUFORIJI

Messi se vraća kući?! "Nije sretan. Izgubljen je u Parizu, a od Barcelone nema boljeg mjesta"

Sports Pictures of the Year 2021
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/4
18.03.2022.
u 22:29

- Messi mi je uvijek govorio:"Gdje bih mogao biti sretniji nego ovdje?"

Leo Messi se nije snašao u Paris Saint Germainu i to nije tajna. Sve što se moglo poklopiti krivo, poklopilo se i čarobni Argentinac kao da je izgubio čaroliju, po koju bi mogao natrag u Barcelonu!

Naime, Dani Alves je tijekom jednog intervjua bez ikakve zadrške izjavio nešto zbog čega su navijači katalonskog kluba "izgubili glavu".

- Je li Leo sretan u Parizu? Ako mene pitate, ne. On je tamo izgubljen. Messi mi je uvijek govorio:"Gdje bih mogao biti sretniji nego ovdje?" Ja sam vam živi dokaz, nema boljeg mjesta od Barcelone. Iz nekog razloga Messi trenutno nije ovdje, ali ja se nadam da će se vratiti - rekao je Alves.

Istovremeno, pojavile su se glasine da je njegov otac Jorge već kontaktirao čelnike Barcelone vezano uz povratak. Samo, ovaj 34-godišnjak potpisao je ugovor na dvije godine i zarađuje 35 milijuna eura, što znači da bi Barca ipak morala platiti neku odštetu. Teško je za očekivati da bi ga Parižani samo tako pustili, posebno jer Neymar planira otići, a Kylian Mbappe već je zapravo igrač Reala.

Foto: Reuters

Dakle, ići će se u potpunu rekonstrukciju momčadi jer na ovaj način nije se postigao cilj - osvajanje Lige prvaka. I Messi se uklopio u cijelo to sivilo, zabio je samo sedam golova u 26 utakmica, najmanje od sezone 2005./2006., kad je tek počeo ulaziti u igru i nametati se.

Ne treba sve skupa previše čuditi. Messi nije očekivao da će morati otići. Sve se dogodilo preko noći, a zbog Copa Americe je propustio pripreme i ušao nespreman u sezonu, što nije bilo ugodno s obzirom na silna očekivanja. Također, u Barci je uživao, igrao se nogometa, a PSG je postao posao, što se jasno vidi.

Atmosfera u svlačionici i oko njega postala je dodatni teret, a sad su i navijači poludjeli pa vrijeđaju svoje zvijezde. Argentinac se nikad nije suočio ni s čim sličnim, a prolaziti to nakon svih uspjeha i s uskoro 35 na plećima... Teško!

>>> Ovako je to izgledalo kad je Messi otišao iz Barcelone

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar arba_arba
arba_arba
08:39 19.03.2022.

Pravi krajišnik, sad bi se vratija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije