Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIČANSTVENI ARGENTINAC

Messi se oglasio i poručio ljudima kako se ponašati zbog koronavirusa

LIonel Messi i Luka Modrić
Foto: DPA/Pixsell
1/4
14.03.2020.
u 21:00

Španjolsko nogometno prvenstvo je prekinuto na dva tjedna, a vodstvo Barcelona je  igračima u petak organiziralo predavanje na kojem su im o koronavirusu govorili Antonio Trilla, šef Preventivne medicine i epidemiologije u bolnici Clínic de Barcelona ​​i Jaume Padrosa, voditelj zdravstvene službe u klubu

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Argentinac Lionel Messi poručio je ljudima diljem svijeta "da budu odgovorni i ostanu kod kuće" kako bi se pobijedio koronavirus.

"Sada je vrijeme da budemo odgovorni i ostanete kod kuće. Ovo su komplicirani dani za sve. Zdravlje uvijek mora biti na prvom mjestu. To je izvanredna situacija i moraju se slijediti upute zdravstvenih organizacija i državnih tijela. To je jedini način na koji se može učinkovito boriti," poručila je Barcelonina zvijezda.

Španjolsko nogometno prvenstvo je prekinuto na dva tjedna, a vodstvo Barcelona je  igračima u petak organiziralo predavanje na kojem su im o koronavirusu govorili Antonio Trilla, šef Preventivne medicine i epidemiologije u bolnici Clínic de Barcelona ​​i Jaume Padrosa, voditelj zdravstvene službe u klubu.

"Sada je vrijeme da budete odgovorni i ostanete kod kuće. Ovo je i savršen trenutak za uživanje u tom vremenu sa svojim voljenima, kojeg ne možete uvijek imati. Zagrljaj svima i nadam se da ćemo ovu situaciju preokrenuti što prije," poručio je Messi koji se zahvalio svim zdravstvenim djelatnicima.

"Želim se zahvaliti svima koji rade na liniji fronta i koji se bore u bolnicama i zdravstvenim ustanovama," poručio je Messi.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije