Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ovo je ludo'

Messi nije mogao slaviti pobjedu sa suigračima, evo i zašto!

Lionel Messi
Foto: Instagram
10.07.2014.
u 11:08

"Morao sam na doping-kontrolu pa ne mogu slaviti u svlačionici. Ponosan sam što sam dio ove momčadi. Odlična igra, mi smo u finalu. Ovo je zaista ludo! Uživajte..."

Na Lionelu Messiju jučer je bio veliki pritisak, svi su od njega očekivali da će napraviti razliku na terenu, ali nije mu to pošlo za rukom. Nizozemski braniči odlično su ga čuvali, Vlaar se prilijepio za njega i nije mu dao disati. No, bez obzira na to, Leo je zabio pogodak iz jedanaesterca u raspucavanju, a Argentina se plasirala u finale.

Tijekom izvođenja kaznenih udaraca Messi je bio napet, strepio je prije svakog udarca, a kad su "gaučosi" osigurali finale, prvi je počeo trčati Romeru i ostalim suigračima u zagrljaj. Prvi put igrat će u finalu SP-a, a u nedjelju će protiv Njemačke imati priliku utišati i posljednje kritičare i ući u povijest kao najveći igrač svih vremena. A nakon jučerašnje pobjede Messi nije imao priliku slaviti sa suigračima. On je, naime, izabran za doping-kontrolu.

"Morao sam na doping-kontrolu pa ne mogu slaviti u svlačionici. Ponosan sam što sam dio ove momčadi. Odlična igra, mi smo u finalu. Ovo je zaista ludo! Uživajte... Veliki pozdrav i zagrljaj svima u Argentini. Još samo jedan mali korak", napisao je Messi na Instagramu.

>>Messi pobjedu posvetio poginulom novinaru: Prijatelju, ovo je za tebe

Komentara 7

ĆA
ćaćaća
11:28 10.07.2014.

utakmica nije bila ljepotica s puno golova ali se igralo taktički trkački i tehnički jako dobro i kvalitetno..podjednake reprezentacije..utakmica s njemačkom će biti potpuno drugačija..argentina ima velike šanse..

Avatar Topgen
Topgen
11:18 10.07.2014.

Najdosadnija tekma SP-a. Sedam puta sam zaspao.

Avatar Melankolija
Melankolija
16:36 10.07.2014.

Sto ce on na doping kontroli, kad covjek nije pretrcao 3 kilometra za 120 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije