Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIROKE RUKE

Messi za 200 tisuća eura suigračima kupio poklone, ali to je ništa prema onome što je platio Modrić

Messi
Foto: Instagram
1/5
02.03.2023.
u 11:10

Na telefonima su otisnute tri zvjezice za broj osvojenih naslova te ime igrača i broj na dresu. Sve ovo Messija je stajalo oko 200 tisuća eura.

Kapetan nogometne reprezentacije Argentine Lionel Messi počastio je svoje suigrače i stožer te kupio 35 iPhonea 14s s pozlaćenim maskama za osvojeni naslov svjetskog prvaka. Na telefonima su otisnute tri zvjezice za broj osvojenih naslova te ime igrača i broj na dresu. Sve ovo Messija je stajalo oko 200 tisuća eura. 

- Leo je jedna od naših najvjernijih mušterija. Nazvao nas je nakon završetka SP-a i rekao da bi suigračima poklonio nešto posebno za naslov. Nije želio uobičajene poklone. Kada sam mu ovo predložio, oduševio se - rekao je direktor tvrtke koja je Messiju isporučila mobilne telefone.

Isporuka telefona stigla je u Pariz kod Messija proteklog vikenda. Iako je 200 tisuća eura jako puno novca, to je sitnica u usopredbi s onim što je Luka Modrić potrošio na suigrače nakon što je 2018. osvojio Zlatnu loptu. Modrić je suigračima iz Reala i hrvatske reprezentacije kupio satove u vrijednosti od dva milijuna eura.

- Sjeli smo na piće i on je pogledao u vlastiti sat. Zapravo, buljio sam i ja u njega i rekao sam mu kako nosi vrlo lijep sat. Pristojno je zahvalio i, čini se, tad dobio ideju - ispričao je danski stručnjak za brendiranje Simon Bastiansen.

>> Kohorta igračima Osijeka poručila: 'Skidajte dresove'

Na Modrićevoj ruci bio je skupocjeni sat Daytona Rolex od crvenog zlata, a Bastiansen je znao da takav košta 40 tisuća eura.

- Kaže mi kako se tim satom počastio poslije osvajanja Zlatne lopte, ali dodaje kako je kupio ukupno 25 satova za svoje suigrače iz Real Madrida te još 25 za suigrače iz nacionalne momčadi. Ali nisu samo suigrači dobili poklone, kupio ih je za vozače autobusa, liječnike, fizioterapeute i pomoćnike - zaključio je Bastiansen.

Dakle, lako se zaključi kako je Modrić potrošio više od dva milijuna eura na vrijedne satove koje je podijelio suigračima iz Reala i reprezentacije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije