Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret na SP-u

Messi je jednom Rakitiću poslao SMS u kojem hvali Hrvatsku!

Ivan Rakitić i Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
02.12.2017.
u 16:45

Dvoboj s Argentinom bit će poseban za Ivana Rakitića koji će zaigrati protiv klupskih suigrača Lionela Messija i Javiera Mascherana.

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer saznala da će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, koje će se početi u lipnju sljedeće godine, biti u skupini D, a s njom će igrati Argentina, Island i Nigerija.

Uz dužno poštovanje prema ostalim protivnicima, šlager će biti protiv gauča u susretu drugog kola. To rejtingu su to dvije najjače momčadi u skupini, a i mi i Argentinci igramo atraktivan nogomet, što će biti dobro za publiku.

Taj susret bit će poseban za Ivana Rakitića koji će zaigrati protiv klupskih suigrača Lionela Messija i Javiera Mascherana.

Ivan Rakitić i Lionel Messi
1/14

- Drago mi je što igramo protiv mojih prijatelja Lea Messija i Mascherana. Svjetsko prvenstvo je, moramo ići na najbolje. Jedva čekam SP, sve utakmice, pogotovo Argentinu. Respekt prema Argentini i Messiju je velik, a želja je još veća, rekao je Rakitić.

Hrvatska i Argentina dosad su odigrale tri međusobne utakmice. U jedinoj natjecateljskoj Argentina nas je 1998. na SP-u pobijedila s 1:0, dok u tri prijateljska susreta s njima imamo po jednu pobjedu, poraz i neodlučeno.

A ovaj poraz dogodio se 2014. godine u Londonu. Argentina je igrala u prilično jakom sastavu, dok smo mi uglavnom igrali s rezervama. Čak i s nekim igračima koji nikad poslije nisu vidjeli reprezentaciju. Međutim, odlično smo se držali, igrali sjajno, a Argentina je do pobjede došla preokretom u nastavku susreta. Tada je Lionel Messi, u čudu da su naši tako dobro odigrali, poslao SMS suigraču Rakitiću te nas nahvalio.

Ivan Rakitić i Lionel Messi
1/46

- Baš sam se nakon utakmice dopisivao s Messijem. Pohvalio je naše igrače, rekao je da su baš bili dobri i da im je bilo teško igrati protiv nas. Nije mogao vjerovati da su to igrači koji inače nisu u prvom planu. Mogu vam reći da je o Hrvatskoj rekao sve pozitivno, prepričao je tada Ivan Rakitić.

A sada je pred ovim dvojcem novi dvoboj, a nadamo se da će vatreni i ovoga puta ostaviti odličan dojam na argentinskog čarobnjaka, ali da će u Rusiji i rezultat za nas biti povoljniji.

Komentara 12

MO
mobitel20
16:58 02.12.2017.

Aauuu naslova ! Pa sto je to neobicno da Messi ili bilo tko drugi hvali Hrvatsku!? Po vama, to je kao neka senzacija !? Pa svi znaju da su hrvatski nogometasi i reprezentacija medju najboljima na svijetu ! Senzacionalno bi bi bilo, i zasluzilo bi ovakav senzacionalisticki naslov kada bi npr. neki "hrvatski " kazalistarac ili filmski redatelj dobio neku ozbiljnu nagradu a ne samo pohvale osudjenog uboj.ice Negrija, teroriste ultraljevicarskih Crvenih brigada i slicne kamarile. Ili recimo, kada bi netko iole ozbiljno shvatio Lekovicev HND koje je ogledalo "hrvatskih" novinara ! Oni kao zamjeraju HNSu tko ga vodi, a tko vodi novinare ili (ne)Kulturnjake !?

OV
Ovozemaljski
16:57 02.12.2017.

Aj ne sramotite se sa ovakvim naslovima...

DO
dommar36
20:02 02.12.2017.

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha... Ne mogu vjerovati 😂😂😂kakav članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije