Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLAUZULA U UGOVORU

Messi ipak nije toliko vjeran, iz Barcelone može otići - besplatno

Lionel Messi i Ivan Rakitić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
05.01.2018.
u 08:57

El Mundo piše da Messi može otići bez odštete ako se Katalonija odcijepi od Španjolske i ako Barcelona u tom slučaju ne bude igrala u španjolskoj, engleskoj, francuskoj ili njemačkoj ligi.

Lionel Messi nedavno je produljio ugovor s Barcelonom do 2021. uz otkupnu klauzulu od čak 700 milijuna eura. Katalonci su tako dali do znanja da Argentinac neće napustiti klub, no ispostavilo se postoji klauzula po kojoj može otići - besplatno.

Naime, El Mundo piše da Messi može otići bez odštete ako se Katalonija odcijepi od Španjolske i ako Barcelona u tom slučaju ne bude igrala u španjolskoj, engleskoj, francuskoj ili njemačkoj ligi. Talijanska liga se spominje pa valjda Argentincu nije po volji. Na taj se način Messi zaštitio od napete politički situacije.

Osim toga, navodno je Messi vodstvu Barcelone preporučio petoricu igrača koje bi rado vidio u klubu. To su Philippe Coutinho, Mesut Ozil, Ander Herrera, Juan Mata i Leon Goretzka.

Komentara 1

MV
Mijat vrdoljak
16:21 05.01.2018.

Jedna želja se neće ispuniti, Leon Goretzka a ni odcjepljenja neće biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije