Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARGENTINA TREĆA

Messi dobio drugi crveni karton u karijeri, pogledajte što je napravio

Messi
Foto: Pixsell/Reuters
1/6
06.07.2019.
u 22:58

Messi je prvi crveni karton dobio 2005. u debitantskom nastupu za Argentinu. Tada je u prijateljskom susretu s Mađarskom ušao s klupe u 64. i samo dvije minute kasnije morao izaći jer je protivnika udario laktom.

Nogometaši Argentine osvojili su treće mjesto na Copa Americi nakon što su u Sao Paolu svladali Čile s 2:1.

Argentinci su odlično otvorili utakmicu i poveli 2:0 golovima Aguera (12) i Dybale (22). No, situaciju na terenu otežao im je crveni karton Lea Messija u 37. minuti.

Medel je nakon jedne akcije krenuo prema Messiju i pokušao ga gurnuti glavom. Kapetan Argentine nije uzvratio, već je raširio ruke i ostao stajati, no sudac je obojici pokazao put u svlačionicu. Dojam je da je Messi prestrogo isključen.

Inače, to je Messiju bio drugi crveni karton u karijeri. Prvi je dobio 2005. u debitantskom nastupu za Argentinu. Tada je u prijateljskom susretu s Mađarskom ušao s klupe u 64. i samo dvije minute kasnije morao izaći jer je protivnika udario laktom. U dresu Barcelone nikad nije pocrvenio.

Čile je do kraja utakmice uspio tek smanjiti. Vidal je u 59. minuti zabio iz jedanaesteraca, ali njegova momčad nije uspjela doći do drugog gola.

U finalu Copa Americe sastat će se Brazil i Peru, a taj je susret na rasporedu sutra u 22 sata na kultnoj Maracani.

Komentara 5

AK
admine konjino jedna glupa ust
07:33 07.07.2019.

Potpuno zasluzen crveni karton,kako Messiju,tako i onom s glavom od betonskog bloka Medelom,zaista ruzno naguravanje,koje je izavo Messi.

UV
Uvjekprotiv
09:09 07.07.2019.

Sve čisto ko suza!

KO
komunikolog
23:09 06.07.2019.

Marko Paviću ako su isključeni po jedan igrač iz svake reprezentacije kako to da je Čile uspio smanjiti razliku sa igračem više??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije