Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Karajica progovorio
Povratak na članak

Menadžer Filipa Hrgovića otkrio vijesti koja će razočarati sve njegove navijače

- Filip je u Londonu bio turistički i nije dogovarao meč s Furyjem. Uostalom, bio je nedavno i u Klagenfurtu, na finalu Europske lige u američkom nogometu - kaže menadžer Željko Karajica.

Komentari 2

PH
Prosječni Hrvat
08:14 09.10.2022.

Da ima do dovoljno boksačke vještine bilo bi i interesa za mečeve, objektivno Hrga nema što tražiti među top 10 boksača. Za hrvatski boks i sport već je Hrga puno napravio, ali prestanimo pretjerivati .. . .

VL
BE
Berri
14:23 07.10.2022.

Jedini problem Filipa Hrgovića je što nitko od promotora i tih managera nema interesa organizirati meč u kojem bi boksao Hrgović. Ne znači da se u dogledno vrijeme to neće promijeniti, ali sada je tako. Filip nikako da probije led. Dakle, ne govorimo o njegovoj boksačkoj vještini, nego o interesu za organizaciju meča gdje bi on bio neki izazivač.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.