Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetio park mladeži

Menadžer Dado Pršo u HNL će dovoditi igrače iz Francuske, Engleske...

Dado Pršo
Foto: RNK Split
05.07.2015.
u 14:15

Liga 10 pravi je format u kojem stasaju mladi igrači, pravi primjer za to je mali Marko Rog, tvrdi legendarni hrvatski napadač.

Dado Pršo posjetio je u Parku mladeži čelnike RNK Splita. Nekadašnji napadač hrvatske nogometne reprezentacije i brojnih inozemnih klubova (francuskih Monaca, Ajaccioa, Rouena, Saint Raphaela, škotskog giganta Glasgow Rangerse u kojem je i zaključio karijeru) razgovarao je s predsjednikom Crvenih, Slavenom Žužulom, skautom Vladom Babićem, te tajnikom Željkom Sučićem.

- Pričali smo o hrvatskoj ligi koja je po meni zaista dobra, Liga 10 pravi je format u kojem stasaju mladi igrači. Pravi primjer za to je mali Marko Rog. Bilo je govora o plasmanu Splita u finale Kupa što je za klub u pravom smislu riječi povijesni uspjeh, a tema je bila i buduća suradnja - kazao je legendarni hrvatski napadač za službenu Splitovu stranicu te dodao:

- Sa zetom Đanijem Pantalonom otvorio sam menadžersku agenciju "Box to box", te nam je cilj bolje povezati hrvatsko i inozemno nogometno tržište, prije svega francusko, škotsko i englesko. Zašto ne bi igrač koji nije spreman za Ligue 1, umjesto u tamošnju 2. ili 3. ligu, došao u HNL.

>>Dado Pršo dobio status legende, pogledajte zbog čega!

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
15:06 05.07.2015.

Sve u zatvor. Zarađuju na igračima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije