Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETI FINALE

Mektić u finalu parova u Sofiji

Mektić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
09.02.2018.
u 21:01

Za Mektića će ovo biti peti nastup u finalu parova na ATP Touru. Do sada je osvojio dva naslova

Hrvatski tenisač Nikola Mektić se s Austrijancem Alexanderom Peyom plasirao u finale parova na ATP turniru u Sofiji, oni su u polufinalu svladali Amerikanca Nicholasa Monroea i Australca John-Patricka Smitha sa 6:2, 6:4. 

Suparnici Mektiću i Peyi u finalu bit će bolji iz dvoboja između Amerikanca Scotta Lipskyja i Indijca Divija Sharana te Nizozemaca Robina Haasea i Matwea Middelkoopa.

Za Mektića će ovo biti peti nastup u finalu parova na ATP Touru. Do sada je osvojio dva naslova, oba prošle godine u paru s Amerikancem Brianom Bakerom, a slavio je u Memphisu i Budimpešti. Usto je gubio završne dvoboje u Umagu 2016. s Antonijem Šančićem te u Shenzhenu prošle godine s Nicholasom Monroeom. 


 

Komentara 3

PE
peugeot
00:29 12.02.2018.

Sarajevski teniser Mirza Basic (26 godina) izasavsi iz kvalifikacija (!) osvojio je teniski turnir u Sofiji. Nakon ove pobjede nije vise 129-ti, nego je usao u top-100 najboljih tenisera na svijetu. Ovom pobjedom zaradio je i 90000 eura. Cestitamo!

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:22 10.02.2018.

konačno vijesti od hrvata!!!!

PE
peugeot
01:36 11.02.2018.

A sarajevski teniser Mirza Basic (129) u finalu protiv Rumuna Copila (93). Imam predosjecaj da ce Basic pobijediti u finalu i osvojiti turnir u Sofiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije