Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Antalya

Mektić i Pavić osvojili prvi zajednički naslov u parovima

Nikola Mektić
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
12.01.2021.
u 15:17

U meču koji je trajao sat vremena i devet minuta Pavić i Mektić su tri puta uzeli servis suparnicima, dva u prvom setu i jedan u drugom

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić osvojili su u utorak naslov pobjednika u paru na ATP teniskom turniru u Antalyi nakon što su u finalu sa 6:2, 6:4 pobijedili hrvatsko-slovačku kombinaciju koju čine Ivan Dodig i Filip Polašek.

U meču koji je trajao sat vremena i devet minuta Pavić i Mektić su tri puta uzeli servis suparnicima, dva u prvom setu i jedan u drugom.

Mektić i Pavić, koji su u Antalyi postavljeni za prve nositelje, u polufinalu su sa 6:1, 6:1 nadigrali Talijane Salvatorea Carusa i Andreu Vavassorija, dok su drugi nositelji Dodig i Polašek sa 6:3, 6:1 bili bolji od Francuza Jeremyja Chardyja i Fabricea Martina.

Za Mektića i Pavića ovo je prvi zajednički naslov jer zajedno igraju tek od ove sezone. Paviću je ovo bilo 40. finale parova u karijeri i 18. naslov, dok je Mektić odigrao svoje 17. finale i osvojio osmi naslov.

Dodigu je ovo bilo 33. ATP finale u konkurenciji parova, a dosada je osvojio 15 turnira. S Polašekom je do sada igrao u pet finala a zajedno su osvojili dva turnira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije