Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Virus ne jenjava

Meksikanci otkazali prvenstvo

Dezinfekcija stadiona u Napulju
Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS/PIXSELL
23.05.2020.
u 16:14

U srijedu je osam igrača iz meksičkog kluba Santos Laguna bilo pozitivno na koronavirus

Meksička nogometna liga Liga MX otkazala je ostatak sezone za nogometaše i nogometašice zbog pandemije koronavirusa i neće biti proglašeni prvaci.

Čelnici lige razgovarali su sa zdravstvenicima o mogućem povratku na teren nakon što je 15. ožujka prekinuta liga, ali je zaključak da se to ne može učiniti bez rizika za članove nogometne obitelji.

- Neosporno je da doživljavamo neviđenu situaciju. Zbog toga nogometna industrija u Meksiku mora djelovati s razumom. Želimo sačuvati integritet Lige MX i svih članova koji je čine, to je naša odgovornost i zato su poduzeti ovi koraci - navodi se u priopćenju lige.

U srijedu je osam igrača iz meksičkog kluba Santos Laguna bilo pozitivno na koronavirus, iako nitko od njih nije pokazao nikakve simptome, objavila je liga.

Nakon 10 odigranih kola na ljestvici je vodio Cruz Azul sa 22 boda, bodom više od Leona.

Do sada je u Meksiku više od 60.000 oboljelih od koronavirusa i 6.510 smrtnih slučajeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije