Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE NOVA SEZONA

Meksikanac Perez najbrži na prvom slobodnom treningu za VN Bahraina

Sergio Perez
Reuters/PIXSELL
03.03.2023.
u 16:41

Pérez je gotovo pola sekunde bio brži od dvostrukog svjetskog prvaka Fernanda Alonsa (Aston Martin), dok je treći bio dvostruki prvak Max Verstappen (Red Bull).

Meksikanac Sergio Pérez u Red Bullu bio je najbrži u petak na stazi Sakhir na prvom slobodnom treningu za Veliku nagradu Bahraina, prve utrke Svjetskog prvenstva Formule 1.

Pérez je gotovo pola sekunde bio brži od dvostrukog svjetskog prvaka Fernanda Alonsa (Aston Martin), dok je treći bio dvostruki prvak Max Verstappen (Red Bull).

Četvrti je s više od sekunde zaostatka za Pérezom bio Britanac Lando Norris (McLaren), dok je Charles Leclerc (Ferrari) bio peti. 

Drugi slobodni trening na rasporedu je u 18 sati, treći je u subotu kada su i kvalifikacije.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije